Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Lekker baantje zwemmen, en met onze app gaan we keihard jammen!

Het is mij weer gelukt!

Eindelijk ben ik door het dooie punt heen van mijn zwem inspanningen. Met name na de 2e lockdown was het slecht gesteld met mijn uithoudingsvermogen. Ook kwam ik niet veel toe aan zwemmen. Veel onderweg en nauwelijks de moeite genomen om onderweg een zwembad te zoeken. Voorheen deed ik dat wel vaak.

Maar deze ochtend voelde ik hem. Ik ben er doorheen. Het begon nog een beetje zwaar en stroef maar na een baantje of 15 voelde ik dat het ineens beter ging. De snelheid bleef erin en ik was ook nog eens sneller klaar dan anders.

Voor corona zwom ik zo’n 3 km in een uur. Dat was dus nu 1,5 km in een uur. Nog een lange weg te gaan. De afgelopen weken had ik het echt zwaar. Na een paar baantjes hing ik aan de kant te hijgen als een paard. Niet te doen gewoon. Maar gewoon door blijven gaan.

Misschien komt het wel door mijn nieuwe zwembroek. Ik had altijd een strakke zwembroek met pijpjes voor in het zwembad. Nu heb heb ik zo’n sexy zwembroek die aan de zijkant hoog is uitgesneden. Het zwemt ook nog een lekkerder moet ik zeggen. Zwembrilletje op en gaan!

Ook met de business heb ik helemaal het gevoel dat ik weer helemaal back on track ben. De bezettingen schieten als een speer naar boven de omzet is nog nooit zo hoog geweest er wordt winst gemaakt en met de liquiditeit gaat het ook wel lekker.

Kortom, het lijkt erop dat voor mij alle corona ellende langzaam aan het wegebben is. Dat zal vast nog niet bij iedereen zo zijn.

Nu kan er weer flink geïnvesteerd worden in het verder stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en automatisering daarvan. Op deze manier profiteer jij ook direct mee van de effecten.

Deze week staat in de planning om het nieuwe agendasysteem live te krijgen. Niet alleen via de website maar ook via een app. Zo heb je een overzicht van alle kamers die we hebben. Er zijn er namelijk nogal wat bijgekomen de laatste maanden om aan de vraag te kunnen voldoen. Die hebben we niet altijd goed bijgewerkt.

De afgelopen maanden heeft mijn team keihard gewerkt om alles klaar te krijgen. Er zijn heel veel nieuwe foto’s gemaakt, teksten herzien en alles geüpdatet. We zijn er nog niet maar ik ben al lang blij dat de nieuwe plansoftware live kan gaan.

In de tussentijd wordt er ook nog hard gewerkt aan het inricht van een nieuw website concept. Maar daarover later meer. Dat is ook weer z’n wild idee waar we hele slimme dingen meer hebben gedaan aan de achterkant. Die achterkant is wel klaar maar de inrichting is nog even een klusje.

Als volgende week alles soepeltjes draait kan ik tenminste iedere ochtend weer flink gaan sporten om mijn corona buikje kwijt te raken.

Wil je in de tussentijd nog een boeking doen in 1 van onze flexruimtes dan kan dit nog steeds via het bekend kanaal: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/. Dit blijft trouwens ook zo al komt er het iets anders uit te zien.

Ik hou je op de hoogte!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 29 maart 2022