Margriet Steenbergen – Deskundig Scheiden “De flexkantoren van ADD Business Point hebben bijgedragen aan een omzetgroei van 200% tot 300%!”

Ervaring met ADD Business Point van Margriet Steenbergen – Scheidingsdeskundige “Deskundig Scheiden”

Margriet SteenbergenMet mijn eigen bedrijf “Deskundig Scheiden”, help ik cliënten die verzeild zijn geraakt in een echtscheiding en alle financiële- en juridische zaken die hierbij komen kijken. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur van Nederland en ben mijn loopbaan ooit begonnen op het kantoor van Moszkowicz Advocaten te Amsterdam als Personal Assistent. Bij dit kantoor werd je naast je dagelijkse taken ook opgeleid tot ondernemer. De kennis en kunde die ik heb geleerd bij deze leerschool kon ik uitermate goed toepassen in mijn eigen bedrijf “Deskundig Scheiden” in het Noorden van Nederland.

ADD Business Point levert kwaliteit, bereikbaarheid en uitstekende dienstverlening

Ondernemen vanuit één locatie voelde voor mij enorm beperkt. Daarbij zag ik vanuit mijn eigen bedrijf een groeiende behoefte van mijn klanten om bij hen in de buurt af te spreken. Via mijn netwerk was ik reeds bekend met de kantoren van ADD Business Point, waar ik een zeer professionele en goede indruk van had. Daarom heb ik een kantoor van ADD Business Point in Emmen bezichtigd en ik was onder de indruk van de dienst en kwaliteit van de kantoren. Dit bevestigde dat flexkantoren van

ADD Business Point de juiste keuze was voor de groei van mijn bedrijf

De flexruimtes van ADD Business Point zijn keurig en compleet ingericht, de dames bij de receptie zijn vriendelijk en professioneel en de wachtruimtes zijn goed gefaciliteerd. Ook de privacy van de flexkantoren zijn uitstekend. Je wordt niet gestoord wanneer je een ruimte gereserveerd hebt. Daarbij zijn de kantoorgebouwen van ADD Business Point zeer gemakkelijk te bereiken en ook parkeren is geen probleem. Dat is een grote pré.

Het gebruik van flexkantoren heeft mijn bedrijf 200% tot 300% laten groeien in omzet

De flexkantoren van ADD Business Point hebben afgelopen jaar gezorgd voor 200% tot 300% omzetgroei van mijn bedrijf. Mijn ervaring met ADD Business Point als bedrijf is heel prettig. Wanneer je regelmatig een ruimte huurt merk je een verbinding met het team van ADD Business Point. Dit persoonlijke contact zorgt voor verbinding tussen ondernemers. Wanneer er onverhoopt tóch iets is, is de receptie bereid te helpen en het probleem snel en goed op te lossen.

Flexibel ondernemen zorgt voor landelijke groei van je bedrijf

Ik beveel de diensten zeker aan bij advocaten, aannemers of boekhouders die in én buiten hun regio willen groeien. Flexibel bijschalen is voor deze diensten een simpele en betaalbare manier om meer omzet te genereren. De lokale aanwezigheid en snelle bereikbaarheid met de flexkantoren van ADD Business Point zal je verrassen in de groei van het aantal klanten en je omzet. Als ik ADD Business Point niet had gehad, was ik enkel beperkt tot Hoogeveen en Amsterdam. Regionaal werken, beperkt de groei van mijn bedrijf en dus ook de omzet.

Met de flexkantoren van ADD Business Point kan ik feilloos en voordelig inspelen op de behoeftes uit de markt. Momenteel behandel ik meer dan 100 zaken per jaar. Momenteel groei ik zo dat ik reeds twee medewerkers heb en er staan nóg meer mooie ontwikkelingen op stapel.

Meer informatie over de diensten van “Deskundig Scheiden” bekijk je op de website van Deskundig Scheiden.

DeskundigScheiden Testemonial ADD