Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Massale Gedachtenbeheersing | Deel 1

Al sinds het begin der tijden worden we, als burgers, consumenten, mensen, beïnvloed, gemanipuleerd en gebrainwasht.

Grootschalige hersenspoeling is geen samenzweringstheorie, het is een bewezen werkelijkheid.  

Geavanceerde technieken, gefinancierd door het Rockefeller Instituut en de Globale Inlichtingendiensten, voor uitvoering door Globale Regeringsmaffia’s, werden gecreëerd, en worden nog steeds ontwikkeld door de psychopaten van het Tavistock Instituut.

Tavistock werd in 1913 in het geheim opgericht en werd gefinancierd door de Britse monarchie, de Milner Groep, de Rockefellers en de Rothschilds. 

Het eerste doel van Tavistock was propaganda te maken om een oorlog tussen Groot-Brittannië en Duitsland te beginnen. 

De motivatie voor de oorlog was ingegeven door de snelle vooruitgang van Duitsland om Groot-Brittannië met economische macht te overtreffen.

Het tweede doel van Tavistock was Amerika te infiltreren door een gecentraliseerde bank op te richten, de gouden standaard af te schaffen, en de verloedering van vrouwen en godsdienst. De missie van deze groep was een volledige afbraak van Amerika’s waarden tot stand te brengen, om ons tot slaven te maken.

De centrale bank van Amerika was verantwoordelijk voor de Grote Depressie en de wereldwijde financiële crisis van 2007. De Federal Reserve schendt het Constitutionele Recht, want hun beleidsmakers worden met de hand uitgekozen door mensen achter de Federal Reserve, hun vergaderingen zijn geheim en er is geen transparantie in wat ze doen.

In 1932 zei een uitgesproken criticus van de Fed, Louis T McFadden: “We hebben in dit land een van de meest corrupte instellingen die de wereld ooit gekend heeft. Ik doel op de Federal Reserve Board en Bank. 

Deze kwaadaardige instelling heeft het volk van de Verenigde Staten verarmd en geruïneerd door de corrupte praktijken van de geldgieren die haar controleren.”

Na de oorlogen en de oprichting van de centrale bank begon Amerika moreel verval te zien, door wat historici de “Nieuwe Moraal” noemen, of anders bekend als de geboorte van het Liberalisme. Het was president Ronald Reagan die eens zei: “Als het fascisme ooit naar Amerika komt, dan zal het komen in de naam van het liberalisme”.

In de jaren 20, bekend als het “Decennium van Decadentie”, zagen we de opkomst van de Flapper. Vrouwen vloekten, rookten, dronken, droegen onthullende kleding en de term, “losbandig” deed zijn intrede in de tijdgeest. Dit was een oorzaak en gevolg, rechtstreeks van reclame en Tavistock muziek, die vanuit deze denktanks gepusht werd.

In de jaren 1930 namen homoseksualiteit en lesbianisme een hoge vlucht, niet uit innerlijke of latente verlangens, maar als middel om het Oude establishment tijdens de Grote Depressie te choqueren. 

Tijdens de Grote Depressie was de natie afgestompt. GK Chesterton, een schrijver en filosoof zei: “Het morele, geestelijke, raciale, economische culturele bankroet waarin we ons vandaag bevinden is niet een of ander sociaal verschijnsel, maar eerder het resultaat van een zorgvuldig gepland Tavistock programma.

Het ontstaan van MIT, het National Institute of Mental Health, het Stanford Research Center en de Wharton School of Economics werden gesticht door Dr. Kurt Lewin, John Rawlings-Reese en Margaret Mead, aantoonbaar de beste Tavistock sociale ingenieurs van alle tijden. 

Geloof het of niet, maar door de geesten van deze leiders kwam de hersenspoeling en propaganda voor de Tweede Wereldoorlog, Vietnam, de Koreaanse Oorlog, de twee Golfoorlogen en elke oorlog die daarna volgde.

En het heeft allemaal ellende voortgebracht. Daar zit echt niemand op te wachten.

Jij wil de gedachten van je klant op een positieve manier beïnvloeden! Dat kan heel simpel. Met een service kantoor of virtueel kantoor maak je direct gebruik van een van onze panden met een fantastische uitstraling.

Maak direct gebruik van een mooie uitstraling voor je bedrijf en vestig je op 1 van onze adressen,maak een offerte op https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/. Je hebt deze offerte dan direct in je mailbox.

Om de klantbeleving helemaal optimaal te maken voeg je, zodra je bent verhuist naar 1 van onze locaties, je bedrijf toe aan Google Mijn bedrijf. Dan weten ze direct te vinden en zien ze direct waar je bent gevestigd met je bedrijf.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 21 januari 2022