Oei, ik groei!

Oei, ik groei!

In een eerder bericht heb ik het al eens naar voren gebracht. Ik ga mijn onderneming in 3 jaar tijd vermenigvuldigen met 15 wat betreft de omzet. Wat zijn jouw plannen?

Groeien van je bedrijf is mooi. Al moet het wel beheersbaar blijven omdat je anders vroeg of laat op je snuit gaat. En dat wil je niet! Dan moeten weer een hoop tijd stoppen in puinruimen. Negatieve energie en zonde van de tijd. Verloren tijd die je nooit meer inhaalt.

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een zeer ambitieus groeiplan. Yep, je leest het goed een jaar voorbereiding. Voornamelijk om een team van ervaren professionals te verzamelen die ik het trucje moet aanleren. Een team van 20 mensen die zorgen dat de hele organisatie blijft draaien en de groei te realiseren is.

Nu dit staat is het tijd om het bedrijf maal 15 op te schalen in 3 jaar tijd. Yep ook dit lees je goed, 3 jaar.

Het mooie is, jij kan nu meedoen. We hebben een investeringsfonds voor waarborgsommen gemaakt, www.addgarant.nl. dat mij in staat stelt om deze groei te realiseren. 

Om al die gebouwen te huren moet er borg worden betaald. Dood geld dat maar op een bankrekening staat zonder dat het een bijdragen kan leveren aan het resultaat van de onderneming.

Dus gaan we dit extern funden tegen een jaarlijkse hoge rente van 5% die per kwartaal wordt uitgekeerd. Omdat dit geld niet wordt geĆÆnvesteerd in de exploitatie geeft dit een stuk meer comfort. Bovendien kan je al deelnemen vanaf 10.000 euro.

Bekijk de site voor de uitgifte van serie 1 (Amsterdam) en voor alle voorwaarden Laat een berichtje achter al je meer wilt weten. En dat wil je!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer šŸ˜‰

 

ADD Blog

Submit your comment

Post Comment