Op date naar Amsterdam met HQ

De beurs was ik nog niet opgelopen en ik was al spontaan verliefd geworden. Dit was de ultieme natte droom.

Zoals beloofd een terugblik op mijn beursbezoek in Amsterdam. De Hotel beurs. Menigeen vroeg zich af wat ik daar ging doen. Of ik andere ambities had of zo. Dus ik samen met HQ naar Amsterdam. Altijd gezellig samen onderweg zijn.

Bij mij nooit een gebrek aan ambities, maar deze kant gaat het voorlopige toch echt niet op.

Ik ben van mening van mijn dienstverlening de nodige raakvlakken heeft met de hotelbusiness. Het reserveren, boekingssites, inchecken, energie beheersing, gastvrijheid, techniek, inrichting, catering en natuurlijk marketing.

Wat heb ik in die 2 dagen heel kennis opgedaan. Ter plekke heb ik al van alles in gang gezet omdat ik van mening was dat het echt niet kon wachten. Zo goed waren de ideeën.

Met name het stukje over volledige automatisering van een hotel spraken mij wel heel erg aan. Dit zijn we zelf ook uitgebreid aan het testen. Al jaren overigens. Maar dit ging net iets anders. De techniek zoals ik die in de tijd heb bedacht is hiervoor gewoon bruikbaar, maar het wordt net iets anders ingevuld.

Op deze manier wordt het nog eenvoudiger om toegang te krijgen. Deze week ga ik bij verschillende hotels kijken die al zo ver zijn, maar het toch allemaal weer net iets anders doen. Ik ben benieuwd. Omdat inmiddels aan nieuw traject in gang was gezet voor de volgende fase moet ik nog opschieten ook. Einde van de week moet mijn voorstel klaar zijn.

Het ultieme doel is alles wat er toe automatiseren is automatiseren. Hiervoor hebben we al een webapp waarmee de nodig deuren zijn te bedienen, maar die moet nog enkele slagen maken. Zowel voor onze klant als voor hun bezoek.

De ene vind het fantastische de andere vind het niks heb ik wel gemerkt. Wat mij betreft, is dit de toekomst. Alles moet automatisch kunnen worden afgewikkeld.

Een paar maanden geleden had ik een brainstormsessie i.v.m. het bouwen van een organisatie die klaar is voor de toekomst. Hier kwamen echt wel wilde ideeën naar voren. Tot robots aan toe om de deur te openen en je bezoek welkom te heten. Dit bestaat dus echt al. Dit kan je morgen hebben rondrijden in je kantoor. 

Helemaal hoteldebotel was toch toen bleek dat mijn droom per direct werkelijkheid zou kunnen worden. De robot waar we over hadden gebrainstormd stond bij de ingang van het beursgebouw, dus mijn dag kon al niet meer stuk. 

Nu de robot te hebben gezien denk ik niet dat dit het gaat worden. De liefde was snel bekoeld.

Mijn mening is dat je eigen telefoon het uitgangspunt moet worden. Die heb je toch altijd al bij je dus waarom zou je die niet steeds gebruiken.

Wil jij ook een samenwerken met een bedrijf dat zijn tijd ver vooruit is in het bouwen en automatiseren van slimme processen om te kunnen flexwerken of je bedrijf op 1 van de 30 locaties te vestigen met een service kantoor of virtueel kantoor? Ben Begin met het maken van een offerte voor onze diensten via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/. Je zult zien dat dit alleen al een soepel en vet snel proces is.

Zo werken we er steeds aan om alles een beetje beter te maken!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment