Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row gap="5"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Jouw kantoor gevestigd in een monumentaal pand in Tilburg?

Tilburg heeft een levendig ondernemerscentrum. Dit is ook één van de redenen dat veel ondernemers op zoek zijn naar een vaste kantoorruimte in Tilburg. Hierbij is het altijd een uitdaging om een kantoorpand te vinden waarbij een uitstekende parkeergelegenheid is én een pand die een authentieke uitstraling heeft. ADD Business Point heeft aan de Spoorlaan in Tilburg een monumentaal pand waar je jezelf als bedrijf kunt vestigen. Hierbij kan je kiezen tussen de optie van een vestigingsadres, echter bieden wij ook de optie om één van onze andere vier vaste kantoorruimtes in Tilburg voor vast te huren.

Een zakelijk en professioneel adres én kantoorpand in Tilburg: voor veel ondernemers de oplossing

Op de begane grond zijn verschillende soorten flexibele kamers per uur, per dag of per dagdeel beschikbaar. In het ADD Business Point in Tilburg hebben we spreekkamers, werkplekken, coachkamers, behandelkamers en therapiekamers. Op de eerste verdieping zijn ruimte die voor langere tijd beschikbaar zijn. Er is bij dit kantoorpand een uitstekende parkeergelegenheid wat deze locatie in Tilburg als een gewilde locatie maakt.

Flexibel huren van extra ruimte behoort tot de mogelijkheden

Wanneer je één kantoorruimte huurt, kan soms de wens ontstaan voor een extra ruimte. Denk aan een presentatie die je geeft aan klanten of personeel, waarbij ander personeel gewoon door kan werken. De unieke combinatie van de flexibele werkruimtes met de vaste kantoorruimtes in Tilburg, zorgen dat je als bedrijf deze ruimte tot je beschikking hebt indien nodig. Het voordeel? Je betaalt niet voor een ruimte die je niet gebruikt en je betaalt de flexruimtes per uur wanneer je deze nodig hebt.

Op zoek naar een vaste kantoorruimte in Tilburg?

Ben jij op zoek naar een professionele vaste kantoorruimte in het centrum van Tilburg? Neem dan snel contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Want voor de vaste kantoorruimtes in Tilburg geldt: Wie het eerst komt...  Bel daarom vandaag nog naar: 013-7440148 en vraag naar de mogelijkheden vaste kantoorruimte Tilburg. Meer interesse in een vestigingsadres en lagere maandkosten? Bekijk de opties van een virtueel kantoor in Tilburg![/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_gallery type="image_grid" images="9430,9431,9432,9433,9434,9435"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point T: 013-7440148 Spoorlaan 334 5038 CC Tilburg tilburg@addmail.pro[/vc_column_text][vc_separator color="white"][vc_column_text]Direct een offerte op maat voor uw vergaderlocaties google maps[/vc_column_text][vc_separator color="white"][vc_message color="alert-info" message_box_color="alert-info" icon_type="pixelicons" icon_pixelicons="vc_pixel_icon vc_pixel_icon-info"]kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 8m2 flexplekken Flexplekken trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen coachruimte Coachruimte gratis wifi Draadloos internet internet Internet via kabel koffie Koffie en thee airco Airco gratis parkeren Gratis parkeren bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen bushalte Bushalte in de buurt bushalte Snelweg in de buurt[/vc_message][vc_separator color="white"][/vc_column][/vc_row]