Post versturen

Het  digitaal verzenden van post kan voor uw bedrijf een kostenbesparing opleveren, die kan oplopen tot meer dan 55%. ADD doet dit door uw post digitaal te versturen en zo dicht mogelijk bij de eindbestemming te printen en te posten. Dit scheelt u een hoop tijd, moeite en geld. We hebben in ruim 45 landen printstraten staan. Aan het einde van de dag worden uw  brieven, via een beveiligde internetverbinding, naar één van deze printstraten verstuurd. Hier wordt uw post op uw instructies afgedrukt, in een envelop gestopt en gefrankeerd. Vervolgens worden uw brieven naar het nationaal postkantoor in het desbetreffende land gebracht.

Stappenplan
1. Maak een PDF bestand van uw brief.
2. Log met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op onze beveiligde omgeving.
3. Selecteer het PDF bestand via de UPLOAD-knop.
4. Vult het adres van de ontvanger in.
5. Druk op de knop: ‘Vraag prijs op’.
6 .U krijgt nu een pagina met de kosten te zien.
7. Na het accepteren van de prijs, wordt uw brief verzonden.
8. De brief wordt afgeleverd op het adres van de ontvanger.

Voordelen van Digitale post verzenden:
– Te integreren in bestaande systemen;
– Altijd en overal uw virtuele postbode bij de hand;
– Papieren factuur digitaal versturen;
– Post wordt vanuit het bestemmingsland verzonden;
– Een brief heeft een hogere attentie waarden dan een e-mail bericht;
– Ruim 45 landen van waaruit uw post kan worden verzonden;
– Bespaar tot meer dan 55% op uw uitgaande post;
– Wij printen uw brief, stoppen hem in een envelop, plakken er een postzegel op en gaan voor u naar de brievenbus.

De 5 kostenbesparingen:

1. Bespaar tijd
Wanneer u een document (brief, factuur etc) via onze service verstuurt bespaart u veel tijd en dus geld. Door de brief direct naar onze server te uploaden bespaart u uzelf  verschillende tijdrovende werkzaamheden. U hoeft zelfs niet meer naar het postkantoor of een brievenbus te gaan. Zo houdt u meer tijd over voor echt belangrijke zaken.

2. Bespaar op uw afdrukkosten
De afdrukkosten en het onderhoud van een reguliere kantoorprinter worden door de meeste ondernemers onderschat. De kosten van een zwart/wit afdruk met een standaard laser printer zijn gemiddeld € 0,06 per pagina, exclusief papier. Bij ons kost een zwart/wit afdruk, inclusief papier, gemiddeld € 0,04 .
De kosten van een kleurenafdruk met een standaard laserprinter kunnen oplopen tot € 0,35 per pagina. Wij rekenen een gemiddelde prijs van maar € 0,15 per pagina. U bespaart dus tot wel 50% op uw afdrukkosten.

3. Bespaar op uw internationale post
ADD Post heeft een print- en distributienetwerk in 45 landen (en groeiende), waardoor wij in de meeste gevallen in het land van bestemming kunnen printen en verzenden. Hiermee bespaart u op uw internationale frankeringen en wordt de verzendtijd verkort. Uw facturen komen eerder aan en worden dan ook eerder betaald.

4. Bespaar op overbodige kantoorartikelen
Wanneer u gebruik maakt van ADD Post hoeft u geen grote voorraden toners, enveloppen, postzegels en briefpapier meer aan te schaffen. Wijzigingen in uw bank- of adresgegevens voor op het briefpapier kunnen meteen worden doorgevoerd. Ook de frankeermachine behoort tot het verleden. Dit alles bespaart geld en kantoorruimte.

5. Voorkom misbruik van uw bedrijfsmiddelen
U ontvangt van ADD maandelijks een overzicht van alle uitgaande post. Eventueel misbruik van bedrijfsmiddelen constateert u dus veel sneller. U krijgt namelijk inzicht in wie wat verstuurd. Daarnaast kunt u het versturen van onnodige post reduceren.