Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Privé en werk gescheiden

Bent u al bekend met de vele voordelen van een postadres in Dordrecht? De specialisten van ADD Business Point vertellen u er graag meer over. Een postadres is een postbus, ondergebracht in een representatief kantoor. Dit adres in Dordrecht geeft u een goede naamsbekendheid en mag genoteerd worden op uw visitekaartjes en website. Lees snel verder om erachter te komen hoe een postadres in Dordrecht werkt.

Ook voor u is een postadres in Dordrecht de oplossing

Wij hebben al voor heel veel ondernemers in omgeving Dordrecht een postadres mogen inrichten. Heeft u bijvoorbeeld een vestiging in deze regio gesloten, maar wilt wel post van klanten en relaties blijven ontvangen? Laat uw postzaken dan regelen door de vakkundige medewerkers uit ons kantoor in Dordrecht. Ook voor ZZP’ers biedt een postadres, ook wel bekend als een virtueel kantoor, de uitkomst. Zo houdt u uw werkzaken gescheiden van uw woonadres. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht bij uw post. Wilt u uw post (digitaal) ontvangen op een tijdelijk adres of bijvoorbeeld in het buitenland? Ook dat verzorgen onze medewerkers voor u.

Als u meer wenst naast een postadres

Bevalt ons representatieve kantoor u? U kunt dan altijd overwegen de mogelijkheden uit te breiden. Maak van uw virtuele kantoor een service kantoor. Dan geniet u naast postverwerking ook nog eens van:
  • Receptiedienst
  • Kantoorruimtes
  • Vergaderruimtes
  • Telefoonbeantwoording
  • Beamers, whiteboards en catering

Benieuwd naar ons pand in Dordrecht?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in deze regio? Of u nou enkel gebruik wilt maken van onze postverwerking of wanneer u wilt een kantoorruimte ter beschikking hebben. Bel of mail ADD Business Point respectievelijk op telefoonnummer 078-7440142 en e-mailadres dordrecht@addmail.pro. Wij helpen u graag aan een representatief postadres in Dordrecht!