Postadres Emmen

Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan een postadres in Emmen? Dan is ADD Business Point er voor u! Al sinds 2012 maken wij naam als de ideale partner voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit, maatwerk en betaalbaarheid. Wat dit precies betekent als u in Emmen van onze dienstverlening gebruik maakt? U leest het hieronder!

Uw postadres in Emmen op maat ingericht

Op een postadres van ADD Business Point kunt u (zakelijke) post ontvangen zonder dat u gebonden bent aan een fysieke kantoorruimte. Hierbij is het volledig aan u om te bepalen hoe u uw postadres in Emmen wilt gebruiken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de post zelf op te komen halen wanneer het u uitkomt, of om deze fysiek door te laten zenden. Maar ook het inscannen en digitaal doorsturen behoort bij een postadres van ADD Business Point tot de mogelijkheden. Natuurlijk maken we daarvoor gebruik van geautoriseerde medewerkers en een beveiligde verbinding. Een ideale oplossing als u een ondernemer bent die regelmatig in het buitenland verblijft!

De voordelen zijn legio

De voordelen waar u met een postadres van ADD Business Point van profiteert, zijn legio. Kijkt u maar. Bij ons in Emmen:

  • Betaalt u per ontvangen poststuk
  • Is er de mogelijkheid om post (via een beveiligde verbinding) digitaal door te sturen
  • Kan de post aan een digitaal archief worden toegevoegd
  • Wordt uw post met de grootste zorg behandeld
  • Is er de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen

Vragen? Offerte ontvangen? Neem contact op!

Wilt u uw postzaken in Emmen uitbesteden? Dan is een postadres van ADD Business Point uw ideale oplossing! Heeft u nog vragen over onze dienstverlening in Emmen? Of wilt u direct een gratis offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Dat doet u door te bellen met 053-8200936. Mailen mag naar emmen@addmail.pro. Een postadres in Emmen: dat regelt u via ADD Business Point!