Poststukken per e-mail versturen vanuit MyADD

Vanaf vandaag is het mogelijk gescande poststukken vanuit MyADD direct te versturen per e-mail. In de eerste instantie was het al mogelijk om het poststuk te downloaden en dat via je eigen e-mail programma door te sturen. Maar nu kan je een adresboek aanmaken en direct het poststuk per e-mail versturen. Door vooraf een adresboek te maken kan je ontzettend snel onderweg via je telefoon een poststuk per e-mail versturen.

Met de software van ADD Post is het mogelijk je post te laten ontvangen op 1 van onze ruim 30 locaties in Nederland en België en deze post te laten digitaliseren. We maken onze software steeds slimmer zodat de post die je nog ontvang snel verwerkt kan worden. Onderweg of achter je bureau.

Naast het downloaden en doorsturen van post is het ook kinderlijk eenvoudig om het poststuk origineel op te vragen en naar ieder willekeurig adres te laten versturen. Het is zelfs mogelijk online te switchen tussen onze digitale omgeving en een postbus op 1 van onze locaties.

Zeker als je veel post ontvangt is de tools om door de post heen te bladeren met de preview optie helemaal ideaal. Niet steeds een losse regel openen of erger nog downloaden, maar direct bladeren door alle poststukken.

Ook proberen? Stuur een berichtje dan ontvang je een proefaccount.

Submit your comment

Post Comment