VoIP van ADD Telecom hét betaalbare alternatief voor ISDN

In 1991 werd ISDN geïntroduceerd om snellere en betere telefoonverbindingen mogelijk te maken. Echter door de opkomst van internet verbeterde de infrastructuur en snelheid voor Voice over IP (VoIP). Internetbellen werd steeds meer de standaard met als gevolg dat veel providers stoppen met de ondersteuning en het aanbod van ISDN. Gebruik jij nog ISDN? En ben je op zoek naar een alternatief? Ontdek het betaalbare alternatief voor ISDN met ADD Telecom.

telefoonbeantwoordingTelefoondienst voor kleine ondernemers

Het nadeel van veel pakketten is dat je als kleine ondernemer naast vast bellen en internet ook nog een betaalt voor interactieve TV. Maar wat heb je daar aan als ondernemer? Om een oplossing te bieden voor de kleinere ondernemers biedt ADD Telecom een betaalbaar alternatief voor ISDN. Bel jij nog steeds via ISDN? En wil jij graag alleen gebruik maken van een telefoondienst? Zonder teveel te betalen voor diensten die je toch niet gebruikt? Dan is de telefoondienst van ADD Telecom de oplossing voor jou!

Professionele telefoonbeantwoording en doorschakeling naar mobiel

Wij bieden jou de mogelijkheid om niet alleen betaalbaar via VoIP te bellen, maar wij nemen ook nog eens professioneel jouw telefoon aan. Zo kan jij je focussen op je bedrijf en zullen wij fungeren als secretaresse / telefonist voor jouw bedrijf. Wij kunnen middels een script ook veel telefoontjes afvangen. Wij verbinden, indien mogelijk, de klant naar je door en als jij niet bereikbaar bent krijg jij een terugbel notitie. In ieder geval is jouw klant tevreden want hij/zij is persoonlijk te woord gestaan. Zo mis jij nooit meer een klant, verbeter jij je servicegraad en bespaar je tevens geld. Voor slechts €30,- per maand beantwoord ons getrainde team jouw zakelijke telefoontjes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? En wil je graag een offerte op maat? Vraag deze dan online aan en je ontvangt deze maatwerkofferte binnen 1 minuut in je e-mail.

Submit your comment

Post Comment