Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Rust in je hoofd

Afgelopen donderdag weer een kantoor opgeleverd voor een klant die op zoek was naar een kantoor voor lange duur op onze locatie in Amsterdam.

Op steeds meer locatie hebben we een aantal kantoren beschikbaar voor lange duur verhuur maar dan wel met de flexibiliteit die je van ons mag verwachten. Dus ook per maand opzegbaar.

Dat doet echt niemand!

Als je een kantoor gaat huren teken je altijd voor 5 jaar en als je gelukt hebt voor 3 jaar en kom je 1 jaar tegen dan ben je echt een lucky boy/girl.

Deze klant was dubbel gelukkig. Naast de flexibele voorwaarden en looptijd was dit ook het laatste kantoor in Amsterdam dat beschikbaar was. Alles zit nu vol.

Wij doen het anders, gewoon een contract voor onbepaalde tijd en 1 maand opzegtermijn, net als alle andere diensten die we leveren. Enen als je wilt met nieuw meubilair van topkwaliteit.

Op deze manier heb je geen zorgen over toekomstige ontwikkelingen in je bedrijf wat betreft groei en moet je geen grote eenmalige investeringen doen in meubilair. Heb je voor je huisvesting in ieder geval rust in je hoofd.

Deze klanten wilde dat wij de inrichting leverden, 3 werkplekken, 2 kasten en nog wat klein spul. Zoals altijd alles op het laatste moment rond gekomen en de leverancier van het meubilair was weer het sluitstuk. Of hij dan even snel de handel kan leveren.

Geen probleem en het werd ook nog gemonteerd afgeleverd maar ik moest het wel zelf uitpakken. Op zo’n kort termijn iemand krijgen die alleen “even” moet uitpakken is geen optie.

“Ik pak het wel uit en zet het op de juiste plaats”. Dat was een grotere klus dan dat ik had gedacht. Dat spul zat wel heel erg goed ingepakt. Met name de bureaus. Dus anderhalf uur later was alles uitgepakt en stond het op z’n plaats.

Nu begreep ik waarom de chauffeur geen tijd had om het uit te pakken. Die wil s’avonds ook op tijd thuis zijn.

Met name die bureau zijn wel heel gaaf. Een nieuw type elektrisch in hoogte verstelbaar bureau met een elektromotor van Bosch erin. Het gaat ontzettend snel omhoog en omlaag, er zijn 3 geheugen mogelijkheden en bovendien kan je er ook een sta bureau van maken.

Alles was op tijd klaar en heb had mijn beweging voor die dag ook wel weer gehad. Klant blij, die ging direct aan de slag in zijn hagel nieuwe kantoor.

Als jij ook opzoek bent naar een eigen kantoortje voor lange duur laat het mij weten. Er zitten de nodige uitbreidingen in de pijplijn dus de kans is groot dat wanneer we nu geen plaats hebben de op korte termijn wel gaat lukken. Amsterdam is voor nu vol maar je kan altijd op de wachtlijst als je niet op heel korte termijn op zoek ben naar een kantoor in onze hoofdstad.

Je kan altijd eerst van start gaan met een vestigingsadres, dus een service kantoor, in Amsterdam. Onze prijzen zijn altijd heel scherp, ook voor kantoorruimte, maar een service kantoor is altijd goedkoper dan een privé kantoor met nieuwe inrichting.

Heb je toch een kantoor nodig om te werken of te overleggen dan hebben we die voor je beschikbaar.

Wil jij ook rust in je hoofd met onze flexibele dienstverlening, maak een offerte voor een service kantoor via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/

Een service kantoor is ook nog eens heel snel geregeld. Alles wordt online afgewikkeld.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 15 juni 2021