Service kantoor 2

Service kantoor Deventer

Service Kantoor: Een uniek kantoor tegen de laagste prijs.

Voor een fractie van de kosten voor het huren, inrichten en bemannen van een kantoorruimte, heeft ADD Business Point een uniek concept ontwikkeld: het Service Kantoor. Een Service Kantoor heeft alle voordelen van een echt kantoor, maar niet de nadelen: de kosten.

 

Service Kantoor en de Kamer van Koophandel

Met een Service Kantoor kunt u uw bedrijf inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, op het adres van het desbetreffende Business Point.

 

Aanvullende diensten bij uw Service Kantoor

Wanneer u een Service Kantoor bij ADD afneemt kunnen we u diverse aanvullende diensten aanbieden. Zo kunnen onze medewerkers uw inkomende telefoongesprekken afhandelen en uw inkomende post dagelijks aan u doorsturen. Op de momenten dat er een werkplek, vergaderruimte, trainingsruimte of coachruimte nodig is kunt u dit eenvoudig online reserveren.

 

Altijd een Service Kantoor bij u in de buurt

Een Service Kantoor geeft uw onderneming een betere uitstraling. ADD heeft diverse representatieve kantoorgebouwen, er is dus altijd een Service Kantoor bij u in de buurt.

 

Voordelen van een Service Kantoor

Groen vinkje Representatief vestigingsadres voor uw bedrijf en binnen 24 uur geregeld;

Groen vinkjeProfessionele locaties om uw relaties te ontvangen;

Groen vinkjeAlle voordelen van een zakelijk adres zonder duur kantoor;

Groen vinkje24 uur per dag on-line spreek- of kantoorruimte reserveren ;

Groen vinkjeDoorschakelen van uw gesprekken naar elk gewenst telefoonnummer;

Groen vinkjeU kunt uw bedrijf op ons adres inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel;

Groen vinkjeOverstappen van een Service Kantoor naar het huren van een eigen kantoorruimte is gemakkelijk. Uw adres en telefoonnummer(s) blijven hetzelfde;

Groen vinkjeUw post wordt doorgestuurd naar elke gewenst adres;

Groen vinkjeGeen langlopende contracten en per maand opzegbaar.

 

 

Hoe onze klanten een Service Kantoor gebruiken

ZZP-er

Bent u zzp-er en wilt u uw bedrijf niet op uw prive adres inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Wilt u op de moment dat het nodig is relaties kunnen ontvangen? Een Service Kantoor van ADD is hiervoor de ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand is uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op het adres van één van onze representatieve kantoorgebouwen. Wanneer u een spreek- of kantoorruimte heeft, kunt u deze eenvoudig online reserveren. ADD Business Point zorgt ervoor dat de ruimte voor u beschikbaar is en de koffie klaar staat. Uw post komt binnen in het Business Point, welke u dagelijks kunt legen. Wij kunnen uw post echter ook doorsturen of inscannen en digitaal aan u bezorgen.

 

Hoofdkantoor met meerdere satelliet vestigingen

Uw hoofdkantoor in gevestigd in een regio waar niet al uw klanten zich bevinden. Misschien werkt u wel projectmatig door het hele land. Ook in dit geval is een Service Kantoor dé oplossing. U kunt op een aantal strategische locaties een nevenvestiging met een lokaal telefoonnummer openen. Wij schakelen uw gesprekken dan door naar uw hoofdvestiging.  Op deze wijze bent u een lokaal en betrokken bedrijf dat altijd in de buurt zit. Wanneer u relaties of klanten wilt ontmoeten reserveert u eenvoudig online een spreek- of presentatieruimte.

 

Wel personeel maar niet op kantoor

Is een kantoor nog wel van deze tijd? Werken u en uw medewerkers voornamelijk bij klanten en thuis dan is een kantoor overbodige luxe geworden. Een kosten post die in deze gevallen makkelijk is te elimineren. Toch is het soms wel handig een uitvalsbasis te hebben om post te ontvangen, relaties te spreken en misschien voor sommige projecten een tijdelijk kantoor te gebruiken. De basis van flexibel werken is het Service kantoor, de aanvulling alle flexwerk oplossingen die u maar kan bedenken.

 

 

Direct een offerte op maat

Reserveer hier een ruimte

Vraag een bezichtiging aan

 

 

 

Het netwerk van Service kantoren van ADD Business Point


ADD Business Points weergeven op een grotere kaart