Simpel en geniaal

Het service-kantoor is vanaf de start van mijn onderneming het speerpunt geweest. De dienst waar het bedrijf groot mee is geworden.

Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Er is eigenlijk meer vraag dan ooit naar een service kantoor.

Veel ondernemers willen voor het einde van het jaar nog snel het nieuwe bedrijf oprichten om direct in 2021 van start te kunnen gaan met hun nieuwe onderneming.

Maar ook de huidige omstandigheden zorgen ervoor dat een kantoorruimte niet meer nodig is. Dan zoek je naar een alternatief om je bedrijf te vestigen. Je bedrijf op je privé adres inschrijven dat wil je echt niet meer.

Het concept blijft nog steeds simpel en geniaal. Voor een extreem laag maandbedrag regel je de basis van je bedrijf ineens goed.

Je hebt een adres in een mooi kantoorgebouw waar je nog kan werken ook als het nodig is. Je ontvang je post in een online beveiligde omgeving. Via je lokale telefoonnummer nemen we 24/7 je telefoongesprekken aan.

Jaren geleden heb ik een filmpje laten maken waarin dit is samengevat. Nog steeds dekt dit filmpje helemaal de lading.

Hier kan je het filmpje vinden: https://www.addbusinesspoint.nl/service-kantoor/. Wil jij ook starten met een service kantoor klik dan bovenaan op de groene knop voor een easy offerte. 1 minuut en je offerte zit in je mail.

Submit your comment

Post Comment