Telefoondienst Alphen aan den Rijn

Altijd telefonisch bereikbaar met jouw bedrijf in Alphen aan den Rijn

Altijd telefonisch bereikbaar voor jouw klanten? De telefoondienst in Alphen aan den Rijn van ADD Business Point is dé oplossing. Voicemailberichten worden vaak niet achtergelaten. Mensen communiceren nou eenmaal graag liever rechtstreeks. Wil je ongestoord kunnen werken, naar vergaderingen gaan én toch altijd klanten te woord kunnen staan? De telefoondienst van ADD Business Point is dé oplossing. Hierdoor zal je geen opdrachten en klanten meer mislopen! De telefoondienst in Alphen aan den Rijn van ADD Business Point zorgt voor een professionele telefonische beantwoording van jouw telefoontjes.

ADD Business Point telefoondienst in Alphen aan den Rijn

Altijd en overal bereikbaar zijn, is erg belangrijk voor ondernemers. Toch kosten sommige acquisitie telefoontje veel tijd, wordt je soms gestoord tijdens een belangrijke vergadering, waardoor je veel focus én tijd verliest. Wil jij wel altijd belangrijke telefoontjes kunnen aannemen en tegelijkertijd acquisitie kunnen afvangen? Met andere woorden, wil jij de kwaliteit van je telefoongesprekken omhoog laten gaan en wil je geen onnodige tijd kwijt zijn met reclame telefoontjes. Maak gebruik van de ADD Business Point telefoondienst in Alphen aan den Rijn. Bij ons krijg je geen standaard pakket, maar je stel je eigen dienst samen. Wij bieden het volgende:

 • Een lokaal, nationaal en internationaal telefoonnummer
 • Onze telefoniste beantwoordt de telefoon wanneer je niet in de gelegenheid bent
 • Wij geven een terugbel notitie, als wij een oproep overnemen
 • Met de juiste instructies kunnen wij zelfs reclame telefoontjes afvangen
 • Wij hebben een speciale app voor op de telefoon. De beller wordt automatisch doorgeschakeld naar ons als je niet opneemt

Wil je meer weten over onze telefoondiensten in Alphen aan den Rijn? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen alles vertellen over de telefoondienst die wij aanbieden.

Wij staan voor je klaar in Alphen aan den Rijn

Alle telefoondiensten die wij aanbieden, zijn uniek en op maat gemaakt. Niet in staat om een telefoontje te beantwoorden? Wij nemen hem graag over. Onze collega’s hebben jaren ervaring met het beantwoorden van de telefoon. Zij zullen jouw klanten op een professionele manier te woord staan. Bij gebruik van onze telefoondienst, hebben wij een aantal mogelijkheden:

 • Je kunt ervoor kiezen om de telefoon naar ons door te schakelen
 • Wij hebben een digitale telefooncentrale. De klant wordt dan doorgeschakeld naar onze receptioniste

Voor een telefoondienst in Alphen aan den Rijn moet je bij ADD Business Point zijn.

Wij beantwoorden graag jouw vragen

Heb je interesse in één van onze diensten in Alphen aan den Rijn? Of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers helpen je graag en snel verder. Een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan je op deze pagina aanvragen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0172 -820 995 of via de e-mail op alphenaandenrijn@addmail.pro. Voor een professionele en zakelijke telefoondienst in Alphen aan den Rijn ben je bij ADD Business Point aan het juiste adres.

ADD Business Point Alphen aan den Rijn
Baronie 54
2404 XG Alphen aan den Rijn
T: 0172 820 995
E: alphenaandenrijn@addmail.pro

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha