Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Altijd telefonisch bereikbaar

Wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Kiest dan voor de telefoondienst in Amersfoort. Veel mensen laten geen voicemailbericht achter en willen liever rechtstreeks met u communiceren. Wilt u altijd uw klanten te woord staan en geen opdrachtgever meer mislopen? Kies dan voor de telefoondienst van ADD Business Point. U bent altijd bereikbaar voor iedereen in Amersfoort.

Wat wij voor u doen als telefoondienst in Amersfoort

Wie wil er nou niet altijd en overal bereikbaar zijn, zodat u geen enkel belangrijk telefoontje hoeft te missen? Maak dan gebruik van onze telefoondienst. Bij ons zit u niet vast aan een standaard pakket, maar kunt u zelf uw dienst samenstellen. Wij bieden u het volgende:
  • Groen vinkje Een lokaal, nationaal en internationaal telefoonnummer
  • Groen vinkjeOnze telefoniste beantwoordt de telefoon als u dit niet kunt doen
  • Groen vinkje Wij laten altijd een notitie bij u achter, als wij een oproep van u overnemen
  • Groen vinkje Wij hebben een speciale app voor op uw telefoon. De beller wordt automatisch doorgeschakeld naar ons als u niet opneemt
Wilt u meer weten over onze diensten in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen alles vertellen over de telefoondienst die wij aanbieden.

Wij staan voor u klaar in Amersfoort

Alle telefoondiensten die wij aanbieden, zijn voor u op maat gemaakt. Als u niet in staat bent om een telefoontje op te nemen, nemen wij hem graag voor u over. Onze collega’s hebben jaren ervaring met het beantwoorden van de telefoon. Zij zullen uw klanten op een professionele manier te woord staan. Bij gebruik van onze telefoondienst, hebben wij een aantal mogelijkheden voor u:
  • Groen vinkje U kunt ervoor kiezen om de telefoon naar ons door te schakelen
  • Groen vinkje Wij hebben een digitale telefooncentrale. De klant wordt dan doorgeschakeld naar onze receptioniste
Voor een telefoondienst in Amersfoort moet u bij ons zijn.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u interesse in onze diensten in Amersfoort? Of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch te bereiken via 033-8200380 of via de e-mail op info@addmail.pro. Voor de telefoondienst in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]