Telefoondienst Amsterdam

Altijd telefonisch bereikbaar

Altijd telefonisch bereikbaar voor uw klanten? De telefoondienst in Amsterdam van ADD Business Point is dé oplossing. Wist u dat veel mensen geen voicemailbericht achterlaten en liever rechtstreeks met u communiceren. Wilt u altijd uw klanten te woord staan en geen opdrachten en klanten meer mislopen? De telefoondienst in Amsterdam van ADD Business Point kan u hiermee helpen. Hierdoor bent u altijd telefonisch bereikbaar.

ADD Business Point telefoondienst in Amsterdam

Altijd en overal bereikbaar zijn, is erg belangrijk voor ondernemers. Altijd belangrijke telefoontjes kunnen aannemen en acquisitie kunnen afvangen. De kwaliteit van uw telefoongesprekken gaan hierdoor omhoog en u bent geen onnodige tijd kwijt met reclame telefoontjes. Maak gebruik van de ADD Business Point telefoondienst in Amsterdam. U zit bij ons niet vast aan een standaard pakket. Wij bieden u de optie om zelf uw dienst samen te stellen. Wij bieden u het volgende:

 • Een lokaal, nationaal en internationaal telefoonnummer
 • Onze telefoniste beantwoordt de telefoon wanneer u niet in de gelegenheid bent
 • Wij geven u een terugbel notitie, als wij een oproep van u overnemen
 • Met de juiste instructies kunnen wij zelfs reclame telefoontjes voor u afvangen
 • Wij hebben een speciale app voor op uw telefoon. De beller wordt automatisch doorgeschakeld naar ons als u niet opneemt

Wilt u meer weten over onze telefoondiensten in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen alles vertellen over de telefoondienst in Amsterdam die wij aanbieden.

Wij staan voor u klaar in Amsterdam

Alle telefoondiensten die wij aanbieden, zijn voor u op maat gemaakt. Bent u niet in staat om een telefoontje te beantwoorden? Wij nemen hem graag voor u over. Onze collega’s hebben jaren ervaring met het beantwoorden van de telefoon. Zij zullen uw klanten op een professionele manier te woord staan. Bij gebruik van onze telefoondienst, hebben wij een aantal mogelijkheden voor u:

 • U kunt ervoor kiezen om de telefoon naar ons door te schakelen
 • Wij hebben een digitale telefooncentrale. De klant wordt dan doorgeschakeld naar onze receptioniste

Voor een telefoondienst in Amsterdam moet u bij ADD Business Point zijn.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u interesse in één van onze diensten in Amsterdam? Of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers helpen u graag en snel verder. Een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kunt u op deze pagina aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-2622432 of via de e-mail op amsterdam@addmail.pro. Voor een professionele en zakelijke telefoondienst in Amsterdam bent u bij ADD Business Point aan het juiste adres.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Amsterdam
Pietersbergweg 291
1105 BM Amsterdam
T: 020-2622432
E: amsterdam@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha