Telefoondienst Arnhem

Uw bereikbaarheid verbeteren?

Door te kiezen voor onze telefoondienst in Arnhem bent u voor uw klanten te allen tijde goed bereikbaar. Wanneer u telefonisch slecht te bereiken bent, dan kan dit u klanten kosten. De meeste bellers zullen namelijk geen voicemail achterlaten. Laat staan dat ze nog een keer terugbellen. Met de telefoondienst van ADD Business Point voorkomt u dat u opdrachten misloopt, doordat u in Arnhem slecht te bereiken bent.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Door de hulp in te schakelen van onze telefoondienst in Arnhem kunt u overal en altijd bereikbaar zijn. Wij bieden u geen standaardpakket aan. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo vindt u bij onze telefoondienst:
Groene vinkjeEen regionaal, nationaal of internationaal telefoonnummer voor uw bedrijf

Groene vinkjeOnze telefonistes beantwoorden uw oproepen in naam van uw bedrijf

Groene vinkjeSpeciale app voor uw telefoon, zodat wanneer u niet opneemt, het gesprek automatisch doorgeschakeld wordt naar ons

Groene vinkjeAltijd bereikbaar door onze telefoonbeantwoordingsservice in Arnhem

Groene vinkjeWanneer ons callcenter uw oproep beantwoordt, wordt er een notitie bij u achtergelaten

Telefoondienst Arnhem op maat

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Wij begrijpen dat bij ADD Business Point. Daarom bieden wij u een telefoondienst op maat aan. Onze telefonisten weten precies hoe om te gaan met uw klanten en zullen op een professionele en vriendelijke manier met hen communiceren. Wilt u van onze diensten gebruikmaken in Arnhem, dan kunt u uit verschillende opties kiezen. U kunt zelf uw telefoon naar ons doorschakelen, maar u kunt ook van onze digitale telefooncentrale gebruikmaken. Wanneer een oproep niet beantwoord wordt, dan wordt deze automatisch doorgeschakeld naar ons callcenter. Beantwoorden wij uw oproep, dan laten onze telefonistes altijd een notitie voor u achter. Op deze manier mist u geen enkele oproep meer.

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over onze telefoondienst? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag hoe wij u in Arnhem kunnen helpen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen. Wanneer u deze naar ons zendt, dan reageren wij zo snel mogelijk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar 0113-789003. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg er met onze telefoondienst in Arnhem ook voor dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha