Telefoondienst Assen

Zakelijke telefoondienst in Assen

De zakelijke telefoondienst in Assen van ADD Business Point biedt vele voordelen. Een belangrijk voordeel ten opzichte van vast personeel is dat jij niemand in dienst hoeft te nemen en zit je dus ook niet met vakanties, ziektes etc. Hierdoor ben jij te allen tijde telefonisch bereikbaar voor klanten, opdrachtgevers en relaties. En natuurlijk hoef jij daardoor nooit meer een klus of opdracht te missen. ADD Business Point regelt graag een professionele telefoondienst in Assen voor jouw bedrijf. Wij zijn sterk in maatwerk oplossingen en komen met een zakelijke dienstverlening waar jij als ondernemer veel baat bij zult hebben. Daarbij hechten wij veel waarde aan flexibiliteit en betaalbaarheid. Daarom zijn onze diensten niet verbonden aan langlopende contracten, maar is onze telefoondienst maandelijks opzegbaar. Ook kan je ervoor kiezen om alleen in drukke periodes of tijdens vakantieperiodes gebruik te maken van onze telefoondienst in Assen.

Professionele telefoondienst in Assen

Ieder bedrijf is verschillend, dit maakt een telefoondienst altijd een maatwerkoplossing. Wij brengen daarom in kaart wat jouw wensen zijn met betrekking tot een telefoondienst. Welke uitstraling wil jij nastreven? Formeel of liever informeel? ADD Business Point levert maatwerk, waarbij we altijd rekening houden met jouw bedrijf, jouw diensten en jouw wensen. Onze medewerkers in Assen zijn communicatief vaardig, klantvriendelijk, helder en professioneel getraind om jouw klanten te woord te staan. Wij bieden ook de mogelijkheid om telefoontjes door te schakelen naar onze telefoondienst als je zelf niet in de gelegenheid bent je telefoon te beantwoorden. Alles stemmen wij van te voren met jou af. Zo weet jij zeker dat jouw zakelijke telefoondienst in Assen geheel naar wens is ingericht!

Bereikbaarheid, discreet en professioneel

Overweeg jij je telefoontjes in Assen onder te brengen bij de zakelijke telefoondienst van ADD Business Point? Verstandig! Hierdoor krijg jij tijd, vrijheid en energie om je te blijven richten op jouw corebusiness en passie. Het zorgt onder andere voor:

 • 24/7 Bereikbaarheid
 • Duidelijke en discrete telefoonnotities
 • Bereikbaar op een regionaal of (inter)nationaal nummer
 • Speciale app voor automatisch doorschakelen
 • Professionele telefoonbeantwoording

Meer informatie?

Meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer 0592 820 366. Wij regelen graag jouw telefoondienst in Assen voor jouw bedrijf tegen scherpe prijzen.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Assen
T: 0592 820 366
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
assen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht