Telefoondienst Bergen op Zoom

Altijd telefonisch bereikbaar

Altijd telefonisch bereikbaar voor jouw klanten? De telefoondienst in Bergen op Zoom van ADD Business Point is dé oplossing. Wist je dat veel klanten liever geen voicemailbericht achterlaten en graag rechtstreeks met u communiceren. Wil jij altijd jouw klanten te woord staan en geen opdrachten en klanten meer mislopen? De telefoondienst in Bergen op Zoom van ADD Business Point kan je hiermee helpen. Hierdoor ben je altijd telefonisch bereikbaar.

ADD Business Point telefoondienst in Bergen op Zoom

Altijd en overal bereikbaar zijn, is erg belangrijk voor ondernemers. Altijd belangrijke telefoontjes kunnen aannemen en acquisitie kunnen afvangen. De kwaliteit van jouw telefoongesprekken gaan hierdoor omhoog en je bent geen onnodige tijd kwijt met reclame telefoontjes. Maak gebruik van de ADD Business Point telefoondienst in Bergen op Zoom. Je zit bij ons niet vast aan een standaard pakket. Wij bieden je de optie om zelf jouw dienst samen te stellen. Wij bieden het volgende:

 • Een lokaal, nationaal en internationaal telefoonnummer
 • Onze telefoniste beantwoordt de telefoon wanneer jij niet in de gelegenheid bent
 • Wij geven een terugbel notitie, als wij een oproep overnemen
 • Met de juiste instructies kunnen wij zelfs reclame telefoontjes afvangen
 • Wij hebben een speciale app voor op jouw telefoon. De beller wordt automatisch doorgeschakeld naar ons als je niet opneemt

Wil je meer weten over onze telefoondiensten in Bergen op Zoom? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen alles vertellen over de telefoondienst in Bergen op Zoom die wij aanbieden.

Wij staan voor u klaar in Bergen op Zoom

Alle telefoondiensten die wij aanbieden, zijn voor op maat gemaakt. Niet in staat om een telefoontje te beantwoorden? Wij nemen hem graag over. Onze collega’s hebben jaren ervaring met het beantwoorden van de telefoon. Zij zullen jouw klanten op een professionele manier te woord staan. Bij gebruik van onze telefoondienst, hebben wij een aantal mogelijkheden:

 • Jij kunt ervoor kiezen om de telefoon naar ons door te schakelen
 • Wij hebben een digitale telefooncentrale. De klant wordt dan doorgeschakeld naar onze receptioniste

Voor een telefoondienst in Bergen op Zoom moet je bij ADD Business Point zijn.

Wij beantwoorden graag al jouw vragen

Heb jij interesse in één van onze diensten in Bergen op Zoom? Of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers helpen jou graag snel verder. Een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan je online en op deze pagina aanvragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-273 4994 of via de e-mail op bergenopzoom@addmail.pro. Voor een professionele en zakelijke telefoondienst in Bergen op Zoom ben je bij ADD Business Point aan het juiste adres.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha