Telefoondienst Den Haag

Kies voor een betere bereikbaarheid

Als u kiest voor een telefoondienst in Den Haag, kiest u voor een betere bereikbaarheid voor al uw klanten. Veel mensen laten geen voicemailbericht achter en willen liever direct met u in contact komen. Wilt u geen opdrachten meer mislopen en uw klanten altijd te woord staan? De telefoondienst van ADD Business Point zorgt ervoor dat u altijd goed bereikbaar bent in Den Haag.

Wij zijn u graag van dienst

Altijd en overal bereikbaar zijn, wie wil dat zou niet? Schakel dan de hulp in van onze diensten in Den Haag. Bij ons vindt u geen vast pakket voor de telefoondienst, maar kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo:

 • Groen vinkje Krijg u een lokaal en (inter)nationaal telefoonnummer van ons
 • Groen vinkje Beantwoord onze telefoniste voor u de telefoon waar nodig
 • Groen vinkje Wij bieden een speciale app voor op uw telefoon. Als u niet opneemt, wordt er automatisch naar onze telefoniste doorgeschakeld in Den Haag
 • Groen vinkje Als wij uw oproep beantwoorden, laten we een notitie bij u achter

Uw telefoondienst in Den Haag

ADD Business Point biedt de telefoondienst aan, die voor u op maat zijn gemaakt. Onze medewerkers in Den Haag hebben jaren ervaring met het beantwoorden van de telefoon en zullen op een vriendelijke en zeer professionele manier met u en uw klanten communiceren. Als u gebruik wilt maken van onze telefoondienst in Den Haag, dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u.

 • Groen vinkje U kunt zelf de telefoon naar ons doorschakelen
 • Groen vinkje U kunt gebruikmaken van de digitale telefooncentrale. Dan wordt er doorgeschakeld naar onze receptioniste
  Wilt u geen afspraak of gesprek meer missen in Den Haag? Maak dan gebruik van onze telefoondienst.

Vragen? Bel ons

Wilt u meer weten over de telefoondienst die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord en zullen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-8209931. Stuur u liever een e-mail? Dat kan naar info@addmail.pro. Wij zullen uw vraag dan spoedig beantwoorden. Zoekt u een goede telefoondienst in Den Haag, dan bent u bij ADD Business Point aan het juiste adres!

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha