Telefoondienst Emmen

Nooit meer afgescheept

Wilt u gebruik gaan maken van een telefoondienst in Emmen? Kies dan voor de scherpe tarieven en klantvriendelijke medewerkers van ADD Business Point! Wij zorgen ervoor dat uw (potentiële) klanten en leveranciers in Emmen niet meer afgescheept worden met de voicemail op het moment dat u even niet in de gelegenheid bent om de telefoon op te nemen. In plaats daarvan worden ze te woord gestaan op de manier die u zelf bepaalt. Klinkt interessant? Vraag dan direct een offerte aan via 053-8200936. Wilt u eerst meer weten over onze telefoondienst? Lees dan snel verder!

Hoe werkt onze telefoondienst in Emmen?

U kent het wellicht wel: u heeft een belangrijke bespreking, zet de telefoon uit en merkt vervolgens dat u meermaals gebeld bent door een belangrijke klant. Een voicemailbericht is er niet achtergelaten. Vervelend voor de klant, maar ook voor u. Want in het ergste geval kunt u hierdoor zelfs opdrachten mislopen. Wilt u dit soort situaties voorkomen? Dan is onze telefoondienst echt iets voor u! Kies er in Emmen bijvoorbeeld voor uw telefoonlijn naar ons door te schakelen. Uw beller krijgt dan een telefonist(e) aan de lijn die deze professioneel te woord staat, precies volgens uw instructies. En die u ook nog eens een notitie van het gesprek stuurt. Bang dat u het doorschakelen vergeet? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de beller standaard naar ons door te schakelen als uw telefoon een aantal keer over gaat.

Extra voordeel in Emmen

Nog meer voordelen? Die heeft onze telefoondienst zeker. Kijk maar:

  • Wij kunnen een (internationaal) telefoonnummer voor u aanmaken
  • Wij kunnen oproepen voor u beantwoorden namens uw bedrijf
  • Optimale bereikbaarheid tussen 08:00 en 18:00

Schakel door naar onze telefoondienst in Emmen!

Ook u zult in Emmen gegarandeerd veel profijt hebben van onze telefoondienst. Vraag daarom snel een offerte aan via telefoonnummer 053-8200936, of via een mailbericht naar emmen@addmail.pro. Dankzij onze telefoondienst in Emmen worden uw bellers altijd optimaal te woord gestaan!