Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wees altijd bereikbaar

Middels een telefoondienst in Enschede van ADD Business Point bent u te allen tijde bereikbaar. Onze professionals beantwoorden uw telefoon vakkundig, snel en precies zoals u wenst. Wilt u meer weten over onze telefoondienst? Neem dan contact op met de vestiging van ADD Business Point in Enschede. Bel direct naar 053-8200936 of lees verder voor meer informatie. Een telefoondienst in Enschede biedt u namelijk nog veel meer dan non-stop bereikbaarheid.

De mogelijkheden binnen onze telefoondienst

Als u in Enschede besluit uw telefoonzaken onder te brengen bij de telefoondienst van ADD Business Point, dan kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. U geniet sowieso van het volgende:
  • Wij maken een regionaal of (inter)nationaal telefoonnummer voor u aan
  • Wij bieden een speciale app voor automatisch doorschakelen naar ons
  • Wij noteren notities en bezorgen deze helder en direct bij u
  • Wij beantwoorden uw oproepen in naam van uw bedrijf
  • Wij zijn altijd voor uw klanten bereikbaar, 24/7

Wij hebben voor elke onderneming een telefoondienst in Enschede

Wij weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is. Om die reden bieden wij maatwerk aan. De telefonistes van onze telefoondienst weten precies hoe zij uw klanten te woord moeten staan. Zij communiceren professioneel, helder en klantvriendelijk. Weet u al hoe u de telefoonbeantwoording in Enschede wilt hebben? U kunt uw telefoon naar ons doorschakelen. Maar u kunt ook kiezen voor onze digitale telefooncentrale. Bent u benieuwd naar onze diensten buiten telefonie om? Zoals het huren van een kantoorruimte of postbus? Neem dan contact met ons op.

Wat mogen wij voor u in Enschede betekenen?

Wilt u graag gebruikmaken van onze telefoondiensten? Of zoekt u een compleet pakket inclusief het reserveren van kantoorruimtes, het verwerken van uw post en het huren van extra diensten zoals catering? Bel dan ADD Business Point op 053-8200936. Of mail naar enschede@addmail.pro. Wij zijn uw partner als het gaat om een professionele telefoondienst in Enschede.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]