Telefoondienst Goes

Op zoek naar een professionele en flexibele telefoondienst in Goes?

Professionele telefoonbeantwoording kan zorgen dat uw bedrijf meer opdrachten krijgt én beter bereikbaar is. ADD Business Point biedt u de mogelijkheid om de telefoondienst in Goes voor uw bedrijf in te schakelen wanneer u dit nodig heeft. Bent u bijvoorbeeld op vakantie, maar wilt u wel bereikbaar blijven? Zit u veel in vergaderingen of overleggen, maar wilt u uw klanten niet over laten gaan op voicemail? Dan is een telefoondienst in Goes dé uitkomst voor u. De voordelen van een professionele en flexibele telefoondienst op een rij:

 • U bent te allen tijde goed bereikbaar voor klanten en opdrachtgevers
 • Voicemailberichten worden gereduceerd
 • Mis nooit meer een klus of opdracht, omdat u niet bereikbaar was
 • Uw professionele uitstraling wordt onderstreept door een professionele receptioniste die met uw bedrijfsnaam opneemt
 • Ook in uw vakantie gewoon bereikbaar voor uw klanten
 • U kunt bezig zijn met de core-business van uw bedrijf

ADD Business Point regelt voor u graag een professionele en zakelijke telefoondienst in Goes. Na overleg met u kunnen wij onze telefonistes instrueren over uw klanten, uw bedrijf én er is zelfs een mogelijkheid om onze telefonistes in te zetten voor een After Sales gesprek. Alles om uw klanten en relaties tevreden te stellen. En dat alles flexibel en naar uw wensen. Heeft u een bedrijf die erg seizoensafhankelijk is? In de drukke periodes kan onze telefoondienst u helpen de drukte op te vangen. Wij stemmen onze dienst af op uw behoeftes en u betaalt niet voor wat u niet afneemt.

Professionele telefoondienst Goes voor u op maat gemaakt

Hoe u de telefoon aanneemt is anders dan andere bedrijven. Het is afhankelijk van uw bedrijfscultuur. Spreekt u uw klanten liever formeer of informeel aan? Wat wilt u uitstralen? ADD Business Point gaat met u in gesprek over uw bedrijf en uw wensen met betrekking tot de telefoonbeantwoording. Vervolgens trainen wij onze communicatief vaardige, klantvriendelijke medewerkers in Goes om uw bedrijf goed te kunnen vertegenwoordigen. Ook kunt u uw telefoontjes doorschakelen naar onze telefoondienst in het geval van vakantie of door andere afwezigheid. Alles wordt met u afgestemd. Zo weet u zeker dat uw zakelijke telefoondienst in Goes geheel naar uw wens is ingericht!

Uw telefoondienst in Goes altijd bereikbaar en uiterst professioneel

Overweegt u een zakelijke telefoondienst in Goes, maar bent u bang voor de hoge kosten en de langlopende contacten? Laat ons deze angste wegnemen en neem contact met ons op. Met onze flexibele diensten kunnen wij voor u een offerte op maat maken die zorgt dat u niet teveel betaalt en dat u een professionele telefoondienst in de armen heeft.  Wij zorgen dat u:

 • 24/7 Bereikbaar bent
 • duidelijke en discrete telefoonnotities ontvangt
 • bereikbaar bent op een regionaal of (inter)nationaal nummer
 • een speciale app krijgt voor automatisch doorschakelen
 • beschikt over professionele telefoonbeantwoording

 Meer informatie over de telefoondienst in Goes?

Wilt u meer weten over onze telefoondienst in Goes? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer 0113-789003 Wij regelen graag uw telefoondienst in Goes voor u!

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Goes
Van Dusseldorpstraat 40
4461 LV Goes
T: 0113-789 003
E: goes@addmail.pro

Direct een offerte op maatReserveer hier een ruimteVraag een bezichtiging aanBekijk deze locatie op de kaartLike us on FB


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht