Telefoondienst Tilburg

Altijd goed bereikbaar zijn? Zakelijke telefoondienst in Tilburg biedt u uitkomst!

De zakelijke telefoondienst in Tilburg voor uw onderneming biedt vele voordelen. U bent te allen tijde beschikbaar voor klanten, opdrachtgevers en relaties. Hierdoor hoeft u nooit meer een klus of opdracht te missen. ADD Business Point regelt graag een professionele telefoondienst in Tilburg voor u. Wij zijn sterk in oplossingen en komen met een zakelijke dienstverlening waar u als ondernemer veel baat bij zult hebben. Op deze pagina leest u meer informatie over de vele voordelen van een telefoondienst in Tilburg.

Uw telefoondienst professioneel inrichten

Wat zijn uw wensen met betrekking tot uw telefoondienst? Welke uitstraling wenst u? Formeel of liever informeel? ADD Business Point levert graag maatwerk, waarbij we altijd rekening houden met uw bedrijf en uw wensen. Onze medewerkers in Tilburg zijn communicatief vaardig, klantvriendelijk, helder en professioneel. Wij bieden u ook de mogelijkheid om telefoontjes door te schakelen naar onze telefoondienst als u zelf niet in de gelegenheid bent te beantwoorden. Alles wordt met u afgestemd. Zo weet u zeker dat uw zakelijke telefoondienst in Tilburg geheel naar uw wens is ingericht!

Bereikbaarheid, discreet en professioneel

Overweegt u in Tilburg uw telefoontjes onder te brengen bij een zakelijke telefoondienst van ADD Business Point? Verstandig! Hierdoor krijgt u tijd, vrijheid en energie om u te blijven richten op uw corebusiness. Het zorgt onder andere voor:

 • 24/7 Bereikbaar
 • Duidelijke en discrete telefoonnotities
 • Bereikbaar op een regionaal of (inter)nationaal nummer
 • Speciale app voor automatisch doorschakelen
 • Professionele telefoonbeantwoording

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer 013-7440148. Wij regelen graag uw telefoondienst in Tilburg voor u!

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point
T: 013-7440148
Spoorlaan 334
5038 CC Tilburg
tilburg@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht