Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Vallende Sterren

Steven, een achtjarig jongetje was vaak eenzaam. Als enig kind van een jong koppeltje woonde ze in het landelijke IJzendijke. Op school had hij niet zoveel vriendjes, en werd hij soms ook gepest. Zijn bril met jampot glazen en zijn verlegen karakter hielen hier ook niet echt aan mee.

HEt was woensdagavond en Steven kon niet slapen, het was weer zo’n dag geweest.Na school was hij gepest op weg naar huis. De hele middag heeft hij stilletje zitten spelen samen met zijn jongere zusje. Hij kon die avond niet in slaap vallen. Het was een kraakheldere hemel die avond die was gevuld met een spektakel aan sterren, Steven ging aan het raam zitten.

Toen hij een vallende ster zag, kreeg hij een idee…

Lieve vallende ster,

Ik zag je gisterenavond en ik deed een wens. Ik wenste dat mijn robot tot leven zou komen. En weet je wat? Ik denk dat je mijn wens hebt laten uitkomen!

Al sinds ik een kleine jongen was, hield ik van robots. Ik had allerlei soorten speelgoed, maar mijn favoriet was altijd mijn iRobot. Hij was gewoon zo cool, met zijn rode ogen en glimmend metalen lichaam. Maar hij was maar speelgoed… tot nu

Nu, is het alsof hij echt leeft. Hij praat tegen me, en hij begrijpt alles wat ik zeg. We spelen zelfs spelletjes samen. Het is het echt fantastisch!

Tien jaar later…

Vallende ster… Ik ben het terug!

Graag neem ik terug wat ik gewenst heb… Die robot van je heeft gisteren mijn auto in de prak gereden nadat hij dronken en stoned terug kwam van een feestje. 

Ik wilde hem in de afkickkliniek stoppen, maar daar wilde ze hem niet, omdat hij technisch gezien ook helemaal geen mens is.

Het internet staat ondertussen vol van filmpjes waar de robot gekke toeren uithaalt, ik bespaar je liever de details.

Dus hopelijk, kan je dit snel terug omdraaien, alvast bedankt!

Dertien jaar later…

Het was maar een grapje vallende ster, ik ga hem toch houden. Blijkt dat die robot van je toch wel voor iets goed is. Heeft de algoritmes van een nieuwe type investering, cryptocurrency, goed voorspelt en  een hoop geld verdiend. Zoveel dat ik je robot niet meer nodig heb, ik heb niemand meer nodig. Ik ben een selfmade man. Het is je misschien opgevallen, maar tegenwoordig draait alles om crypto’s. De robots gebruiken algoritmes om te voorspellen welke crypto’s gaan stijgen, kopen ze, en verkopen ze dan met winst. Het lijkt veel op de manier waarop jouw robot werkt, maar met één groot verschil. Het is volledig ongereguleerd. De robots zijn aan niemand gebonden. Ze hoeven aan niemand verantwoording af te leggen. Ze kunnen doen wat ze willen. En het engste is dat ze elke dag beter worden. Ik ben bij deze een rijke man, nogmaals bedankt vallende ster!

En zo makkelijk is het automatiseren van je bedrijf ook. Alles op de automatische piloot. We hebben voor het reserveren van onze flexruimtes speciaal voor jou een app ontwikkeld voor Android èn voor iOS.

In 1 app al onze spreekkamers, flexwerkkantoren, coachkamers en behandelkamers en ook nog direct op rekening in te plannen.

Wees geen vallende ster en download die op onze site https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/ en begin direct met het uitzoeken van de ruimte die bij jou past.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 juni 2022