Vanaf vandaag ook in Apeldoorn

Vanaf vandaag hebben we er een locatie bij in Apeldoorn!

Aan de Prins Willem Alexanderstraat 301 gaan we ons trucje doen vanaf de 2e verdieping.

Vanaf vandaag kan je hier terecht voor een spreekkamer, afgesloten werkplek en een behandelkamer. In de loop van de maand kan je ook een coachruimte en therapiekamer reserveren.

Uiteraard kan je hier terecht voor een vestigingsadres, ons service-kantoor en een postadres, het virtuele kantoor.

Hierover hoor ik bijna ieder dag nog wel verwarring. Een virtueel kantoor kan niet als vestigingsadres worden gebruiken om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Nagenoeg alle collega’s bieden dit wel zo aan maar even googlen op virtueel kantoor en kvk leert al snel dat de Kamer van Koophandel dit niet accepteert.

Wil je alleen een telefoonnummer uit de regio Apeldoorn om zo je bereikbaarheid te verbeteren dan kan dat nu ook.

Zeker de combinatie tussen een service-kantoor en een lokaal telefoonnummer, voor Apeldoorn 055, maakt wel een hele mooie indruk. Aan een vast telefoonnummer wordt toch nog steeds meer waarde gehecht dan aan een mobiel nummer.

Je kan je 055 nummer direct uit laten komen op je mobiel zodat je altijd zelf kan opnemen maar wij kunnen het ook voor je aannemen.

Onze callagents nemen graag al je inkomende gesprekken aan en sturen je een berichtje als er een gesprek is aangenomen.

Kortom vanaf vandaag kan je terecht in het altijd mooie Apeldoorn om je bedrijf te vestigen en te werken. Kijk op https://addbusinesspoint.nl/apeldoorn om een indruk te krijgen van het gebouw.

Je kan hier ook direct een ruimte reserveren of een offerte voor een service-kantoor aanvragen.

Submit your comment

Post Comment