Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben jouw hulp nodig! Voor de uitbreiding van ons landelijke ADD kantorennetwerk zijn wij op zoek naar enkele kantoorunits in Amsterdam, voor onze nieuwe 28ste locatie!

Wat voor locatie zoeken wij in Amsterdam?

- Kantoorunits van 20 tot 30 m2 die wij kunnen huren, met eventueel mogelijkheid tot uitbreiden. - Bedrijfspand met een receptie die onze klanten kan doorverwijzen en die post in ontvangst kan nemen. Wij maken niet veel gebruik van de receptie, maar het is voor bedrijven vaak wel handig dat deze aanwezig is. - Een gebouw aan de rand van een bewoonde omgeving. Dus geen kantorenpark of industrieterrein. - Aanwezigheid van catering of restaurant zou helemaal top zijn. - Uitstekend bereikbaar per auto én parkeergelegenheid in de nabije omgeving (prioriteit) - Bereikbaar met Openbaar Vervoer.

Wie is ADD Nederland?

ADD Nederland biedt een outsourcingsmodel voor kleine én grote bedrijven. Van professionele telefoonbeantwoording tot het digitaliseren van poststukken, postverwerking, verwerken van retourpakketten voor webwinkels en de vestiging voor onze klanten met mogelijkheden voor flexplekken die per uur te huur zijn. Daarnaast beschikken wij over een groot internationaal netwerk, waardoor wij ook telefoonnummers in 50 andere landen kunnen faciliteren. Hierdoor bent u voor al uw klanten bereikbaar.

Beloning voor de gouden tip!

Weet jij een locatie in Amsterdam die voldoet aan onze wensen? Deel je tip dan met ons! Dé gouden tip krijgt als beloning de mogelijkheid om de eerste maand onbeperkt gebruik maken van onze nieuwe ruimte in Amsterdam. Past deze beloning niet bij jou? Dan kijken wij graag naar een meer passende manier om jou te belonen! [vfb id=3]