Vergaderlocaties

Overzicht vergaderlocaties ADD Business PointVergaderlocaties door heel Nederland

ADD Business Point heeft vergaderlocaties door heel Nederland op goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. De nadruk van de bereikbaarheid van onze locaties ligt op eigen vervoer. De meeste van onze locatie zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Raadpleeg ons al onze vergaderlocaties om te zien hoever de afstand is tot het openbaar vervoer. Het netwerk van vergaderlocaties bereid nog steeds verder uit. Bent u op zoek naar een spacifieke stad die u niet terug kunt vinden in ons overzicht of online reserveersysteem neem dan contact met ons op.

Eén prijs afspraak voor al uw vergaderlocaties

Bij ADD kunt u één prijs afspraak maken voor al uw vergaderlocaties. Dit is voor u erg makkelijk omdat u met 1 inlogcode bij al onze vergaderlocaties een vergaderruimte, spreekruimte, coachruimte of presentatieruimte kunt reserveren. Maar ook als u op zoek bent naar een flexplek of deelkantoor kunt u bij ADD Business Point terecht.

Catering en apparatuur direct te reserveren

Wilt u wat meer dan alleen een kopje koffie bij een vergaderlocatie, dan heeft ADD Business Point het u wel heel makkelijk gemaakt. Direct bij het maken van uw online reservering kunt u direct een lunch of apparatuur vastleggen. Alle gereserveerde zaken zullen op het moment van aankomt voor u klaar staan. Uw lunch wordt geserveerd op het tijdstip dat u het heeft aangegeven.

Uw voordelen om bij ADD vergaderlocaties te boeken

Groen vinkjeVergaderlocaties door heel Nederland
Groen vinkjeAltijd goed bereikbaar
Groen vinkjeEén prijs afspraak te maken
Groen vinkjeEén inlogcode voor alle vergaderlocaties
Groen vinkjeZeer scherpe prijsstelling, wij doen het anders!
Groen vinkjeVeel verschillende soort ruimtes beschikbaar. Geschikt voor ieder soort vergadering.
Groen vinkjeGratis & snel internet en wifi beschikbaar

Ontvang ook de scherpste offerte voor uw vergaderlocaties

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte ontvangen, neem dan contact op met onze sales afdeling op telefoonnummer 085 – 273 4994 of mail naar sales@addmail.pro. Met onderstaande buttons kunt u direct een offerte aanvragen, een bezichtiging inplannen of direct reserveren.

Direct een offerte op maat voor uw vergaderlocaties

Bekijken een vergaderlocaties van ADD

Reserveer direct bij een van de vergaderlocaties van ADD

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha