Vergaderruimte

Overzicht vergaderruimte van ADDVergaderruimte bij ADD

In een vergaderruimte van ADD Business Point hangt een zakelijke en ongedwongen sfeer en kunt u in alle rust uw vergadering of bijeenkomst organiseren. De ruimte die u huurt bevindt zich in een van onze Business Centers. Deze centers liggen verspreid door heel Nederland, op goed bereikbare plaatsen met voldoende parkeergelegenheid.

 

Vergaderruimte door heel Nederland

Door de goede geografisch spreiding van onze Business Centers, is er altijd een vergaderruimte bij u in de buurt. Door het groeiend aantal Business Centers komen er steeds meer nieuwe locaties bij. Niet alleen in de Randstad, maar ook daarbuiten. Hiermee spelen we in op de groeiende vraag naar flexibele kantoorruimtes in alle provincies van Nederland.

 

Beschikbare vergaderruimte controleren

Om snel en makkelijk inzicht te krijgen in de specificaties en beschikbaarheid van onze ruimtes, maken we gebruik van een reserveersysteem. In het reserveersysteem kiest u een locatie, het aantal personen en de soort ruimte die u wilt huren. Vervolgens kunt u uit verschillende opties kiezen, waaraan uw kantoorruimte dient te voldoen. Het reserveersysteem houdt steeds een duidelijk overzicht bij, waardoor u exact kunt zien wat de kosten zijn. Met één druk op de knopt legt u uw reservering vast. U kunt deze reservering tot 24 uur van te voren, kosteloos, annuleren.

 

Vergaderruimte tegen zeer scherpe tarieven

De prijzen van de vergaderruimtes bij ADD Business Point zijn zeer scherp. Dit is mogelijk vanwege onze zeer efficiënte werkwijze. Hier leest u wat ons van de concurrentie onderscheidt.

 

Vergaderruimte van ADDWaarom vergaderruimte van ADD Business Point

Groen vinkjeZeer scherp geprijsd;

Groen vinkjeGoed bereikbare locaties;

Groen vinkjeRepresentatieve gebouwen;

Groen vinkjeEfficiënt ingerichte vergaderruimte;

Groen vinkjeVoldoende parkeergelegenheid;

Groen vinkjeAV-apparatuur beschikbaar;

Groen vinkjeBeschikbare catering;

Groen vinkjeGratis annuleren tot 24 uur vooraf.*

 

* Bestelde catering en apparatuur dient 4 werkdagen vooraf te worden geannuleerd

 

Direct een offerte op maat voor een vergaderruimteReserveer direct een vergaderruimte bij ADD

Bekijken een vergaderruimte van ADD