Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_gallery interval="10" images="6521,6520,6518,6519,6517" img_size="582 x 388" onclick=""][vc_column_text]

Een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn voor jouw kantoor

Voor een professionele uitstraling, of het scheiden van je zaak en privé, is het hebben van een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn soms een goede oplossing. Een eigen kantoor is echter vaak erg kostbaar én onnodig. De huur van een eigen pand is hoog, er zijn vaak langlopende huurcontracten én een pand kopen is (nog) geen optie. Als startende ondernemer wil je graag besparen op kosten, zonder dat dit ten koste gaat van je professionaliteit. Daarbij heb je de fysieke kantoorruimte alleen nodig wanneer je een afspraak hebt en kan je de overige tijd prima vanuit je eigen huis werken. In dit geval is een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn een zakelijke en betrouwbare oplossing. Hierdoor heb je de uitstraling en de beschikking over een prachtig kantoor in Alphen aan den Rijn, maar draag je geen hoge kosten. De kosten van een vestigingsadres zijn een stuk lager omdat je alleen voor je afspraken en presentaties een ruimte huurt. Ontdek alle mogelijkheden van ADD Business Point Alphen aan den Rijn.

Op zoek naar een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een professioneel vestigingsadres in Alphen aan den Rijn? Dan kan je bij ons kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  • ADD Business Point Service Kantoor in Alphen aan den Rijn. Laat je post bezorgen en maak gebruik de flex kantoorruimtes. Op zoek naar een rustige plek om te vergaderen? Wij hebben ruimtes tot vier personen waar je in alle rust gesprekken kunt voeren.
  • ADD Business Point Virtueel kantoor in Alphen aan den Rijn. Deze vorm biedt de mogelijkheid voor het ontvangen van zakelijke brieven en pakketjes bij ons in Alphen aan den Rijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week kan je je post ophalen. Bij deze dienst huur je geen ruimte en is het ook niet mogelijk om een bedrijf te vestigen. Deze dienst is te vergelijken met een postadres. Indien wenselijk kan je deze dienst aanvullen met bijvoorbeeld onze telefoonbeantwoording in Alphen aan den Rijn.

Vestigingsadres in Alphen aan den Rijn- Van alle gemakken voorzien

Flexibel werken en ondernemen vanuit Alphen aan den Rijn? Kies dan voor een vestigingsadres in Alphen aan den RIjn. Werk in alle rust en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten. Wij bieden:
  • Een kantoorruimte van 25m2 die je op uurbasis kunt huren
  • Extra service zoals het huren van een beamer of flip-over
  • Postdiensten
  • Telefoonbeantwoordingsdiensten
  • Mogelijkheden voor catering

Vragen over een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn?

Nog vragen over een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op 0172820995 of via de e-mail op alphenaandenrijn@addmail.pro. Voor een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn ben je bij ons aan het juiste adres.[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]ADD Business Point Alphen aan den Rijn Baronie 54 2404 XG Alphen aan den Rijn T: 0172 820 995 E: alphenaandenrijn@addmail.pro[/vc_column_text][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]