Vestigingsadres Amersfoort

Een eigen kantoor in Amersfoort

Een eigen kantoor kost vaak veel geld. De huur is hoog en kopen is niet altijd een optie. Dan is een vestigingsadres in Amersfoort een goede optie. u heeft dan een prachtig kantoor, maar de kosten zijn een stuk lager omdat u het van ons huurt. Wilt u als zzp’er graag uw werk en privé gescheiden houden? Zoekt u een ruimte om rustig te werken? Kom dan naar ADD Business Point Amersfoort.

De mogelijkheden van een vestigingsadres in Amersfoort

Bent u op zoek naar een vestigingsadres in Amersfoort? Dan kunt u bij ons kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Groen vinkje Een servicekantoor. Hier kunt u uw post laten bezorgen en gebruik maken van kantoorruimtes. Zoekt u een rustige plek om te vergaderen? Wij hebben ruimtes tot vier personen waar u in alle rust gesprekken kunt voeren. Heeft u materiaal als een beamer of flipover nodig? Ook dat kunt u bij ons vestigingsadres huren.
 • Groen vinkje Virtueel kantoor. Als u voor deze vorm kiest, kunt u uw brieven en pakketjes bij ons in Amersfoort laten bezorgen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw post ophalen. Bij dit kantoortype huurt u geen ruimte. Het is te vergelijken met een postadres. Als u wilt kunnen wij ook de telefoon voor u opnemen.

Van alle gemakken voorzien

Zoekt u een ruimte om flexibel te werken? Kies dan voor een vestigingsadres. U kunt in alle rust werken en gebruik maken van onze faciliteiten in Amersfoort. Bij ons kunt u:

 • Groen vinkje Een kantoorruimte huren vanaf 18m2
 • Groen vinkje Gebruik maken van de extra service zoals huren van een beamer of flipover
 • Groen vinkje Wij kunnen post voor u ontvangen en versturen
 • Groen vinkje Wij kunnen de telefoon voor u beantwoorden
 • Groen vinkje Heeft u catering nodig tijdens de vergadering in Amersfoort? Ook dat is mogelijk

Wilt u meer weten over een vestigingsadres? Neem dan gerust contact met ons op,

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over een vestigingsadres? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op 033-8200380 of via de e-mail op info@addmail.pro. Uw vraag zal snel behandeld worden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor een vestigingsadres in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha