Vestigingsadres Apeldoorn

Vestig je eigen kantoor in Apeldoorn

Wil je als ondernemer de beschikking hebben over een eigen en professioneel kantoor in Apeldoorn? Maar wil je niet te veel geld kwijt zijn aan huur? Wil je flexibliteit behouden en niet vast zitten aan langlopende huurcontracten?  Dan is een vestigingsadres in Apeldoorn van ADD Business Point de oplossing. Als een (startende) ondernemer heb je de kantoorruimte namelijk niet altijd nodig. Werken vanuit huis is een optie. Echter voor de ontvangst van je klanten wil je wel een professioneel kantoor hebben. Een vestigingsadres in Apeldoorn is voor u een uitstekende optie. Hierdoor heeft u een prachtig kantoor in Apeldoorn, maar de kosten zijn een stuk lager. U huur namelijk alleen voor uw afspraken en presentaties een ruimte van ons . Wilt u als zzp’er graag uw werk en privé gescheiden houden? Zoekt u een ruimte om rustig te werken? Kom dan naar ADD Business Point Apeldoorn.

Op zoek naar een vestigingsadres in Apeldoorn

Zoekt u een vestigingsadres in Apeldoorn? Dan kunt u bij ons kiezen uit de volgende diensten:

 • ADD Business Point Service Kantoor in Apeldoorn. Laat u post bezorgen en maak gebruik de flex kantoorruimtes. Op zoek naar een rustige plek om te vergaderen? Wij hebben ruimtes tot vier personen waar u in alle rust gesprekken kunt voeren.
 • ADD Business Point Virtueel kantoor in Apeldoorn. Wanneer u voor deze vorm kiest, kunt u uw brieven en pakketjes bij de locatie in Apeldoorn laten bezorgen. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw post ophalen. Bij deze dienst huurt u geen ruimte. Het is te vergelijken met een postadres. Indien wenselijk kunt u deze dienst aanvullen met bijvoorbeeld onze telefoonbeantwoording in Apeldoorn.

ADD vestigingsadres in Apeldoorn – Van alle gemakken voorzien

Flexibel werken kan en is mogelijk met het vestigingsadres in Apeldoorn van ADD Business Point. Werk in alle rust en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten in Apeldoorn.

Wij bieden u:

 • De mogelijkheid een kantoorruimte te huren van 20m2
 • Extra service zoals het huren van een beamer of flip-over
 • Postdiensten
 • Telefoonbeantwoordingsdiensten
 • Vragen over een vestigingsadres in Apeldoorn?

Heeft u nog vragen over een vestigingsadres in Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088-799 1100 of via de e-mail op apeldoorn@addmail.pro. Uw vraag zal snel behandeld worden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor een vestigingsadres in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha