Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Een kantoor, maar geen hoge kosten betalen?

Een vestigingsadres in Arnhem van ADD Business Point biedt u alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan zonder de nadelen: het kostenplaatje. Er zijn verschillende redenen om voor een vestigingsadres te kiezen voor uw onderneming. Wilt u als zzp’er privé en zakelijk graag gescheiden houden, dan is dit een ideale oplossing. Maar u kunt in Arnhem ook voor deze optie kiezen, omdat uw lokale vestiging gaat sluiten en u toch graag post wilt ontvangen.

[/vc_column_text][vc_images_carousel images="8240,8236,8237,8238,8239,8241,8243,8244,8234,8235" img_size="528 x 328" onclick="link_no"][vc_column_text]

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wilt u graag een vestigingsadres in Arnhem, dan kunt u bij ADD Business Points kiezen uit twee mogelijkheden. U huurt bij ons vestigingsadres tegen een scherpe prijs. Onze opties zijn: Groene vinkjeEen virtueel kantoor. Hierbij laat u ons uw postzaken regelen. Denk hierbij aan het ontvangen van uw brieven en pakketjes en het doorsturen hiervan. Dit kantoortype is dus vergelijkbaar met een postadres. Ook kunnen wij de telefoon beantwoorden voor u. Groene vinkjeEen servicekantoor. Dit kantoortype biedt u alle mogelijkheden van een virtual office in Arnhem. Daarnaast kunt u gebruikmaken van verschillende kantoorruimtes voor vergaderingen of het ontvangen van klanten. Ook bieden wij extra services, zoals het huren van een beamer of het verzorgen van de catering.

Daarom kiest u een vestigingsadres in Arnhem

Wanneer u kiest voor een vestigingsadres van ADD Business Point, dan profiteert u van alle gemakken van een eigen kantoorruimte en dat tegen een aantrekkelijk tarief. Wij bieden u in Arnhem het volgende: Groene vinkje U houdt uw privé- en zakelijk adres gescheiden. Groene vinkjeWij verwerken uw brieven en pakketjes op de manier die uw wenst. Groene vinkjeU bent altijd telefonisch bereikbaar voor uw klanten. Groene vinkjeAlle voordelen van een fysiek kantoor, maar niet de kosten. Groene vinkje Het huren van vergaderruimte en extra diensten zoals het huren van een beamer.

Nog een vraag voor ons?

Wilt u graag een vestigingsadres voor uw onderneming in Arnhem? Schakel dan vandaag nog onze hulp in. Wilt u eerst liever meer over ons weten of over onze organisatie? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 026 820 0359‎. Wilt u graag weten welke kosten er verbonden zijn aan onze diensten? Vul dan meteen het contactformulier op onze site in. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent. Een vestigingsadres in Arnhem tegen een aantrekkelijk prijs vindt u bij ADD Business Point.[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]