Vestigingsadres Capelle aan den Ijssel

Flexibele ondernemen met vestigingsadres Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den Ijssel is dé locatie om uw bedrijf te vestigen. Het heeft alle voordelen van de randstad én de nabijheid van Rotterdam, zonder de problemen rondom parkeren. Wilt u echter geen hoge vestigingskosten en een duur kantoorpand? Maar wilt u uw bedrijf graag wel vestigen in een professioneel kantoorpand? Neem contact op met ADD Business Point. De flexruimtes én mogelijkheden van ADD Nederland zorgen voor professionele uitstraling van een officieel pand, zonder de hoge maandlasten te dragen. Op het vestigingsadres in Capelle aan den Ijssel kunt u indien gewenst en nodig een flexruimte per uur reserveren voor het ontvangen van uw klanten, of om met een aantal collega’s samen te werken.

Door een vestigingsadres te kiezen in Capelle aan den ijssel houdt u privé en zakelijk goed gescheiden. Wilt u ook graag uw post ontvangen op hetzelfde adres? Dan kunt u ook kiezen voor een postverwerking of zelfs het service kantoor van ADD Business Point. Van A tot Z kunnen wij u ontlasten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers óf vraag direct een offerte op maat.

Capelle aan den Ijssel

Waarom kiezen voor een vestigingsadres in Capelle aan den Ijssel?

Wanneer je kiest voor een vestigingsadres in Capelle aan den Ijssel heb je legio’s voordelen. Zo heeft u een adres voor uw post, of juist een adres waar u ook gasten kunt ontvangen.

Op de vestigingsadressen van ADD Business Point zijn tevens flexruimtes te huur per uur. Dé flexibele alles omvattende facilitaire oplossing voor uw vraagstuk. Heeft u nog extra wensen? ADD Business Point kan door het outsourcingsmodel u voorzien van diverse diensten die flexibel en voordelig ondernemen voor u mogelijk maken. Één van deze diensten is de professionele telefoonbeantwoording door ons team aan vakkundige en professionele telefonistes. Uiteraard kunt u ook apparatuur huren voor presentaties en catering en nog meer. Alles om het u als ondernemer gemakkelijk te maken.

De voordelen van een vestigingsadres in Capelle aan den ijssel

Op uw vestigingsadres heeft u de mogelijkheid tot het huren van een betaalbare en representatieve kantoorruimte. Welke voordelen zijn er nog meer van een vestigingsadres?

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Mogelijkheid voor het inhuren van de verwerking van uw postzaken
 • Mogelijkheid tot het inhuren van goede telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf voor klanten
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag uw vestigingsadres direct aan!

Heeft u interesse in een vestigingsadres in Capelle aan den ijssel? Of wilt u wellicht nog wat informatie ontvangen? Bel ADD Business Point dan op telefoonnummer 085-2734994 en wij vertellen u graag meer over een vestigingsadres in Capelle aan den Ijssel.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Capelle aan den IJssel
Kanaalweg 37
2903 LR Capelle aan den IJssel
T: 085 – 273 4994
capelleaandenijssel@addmail.pro

Direct een offerte op maatReserveer hier een ruimteVraag een bezichtiging aanBekijk deze locatie op de kaartLike us on FB

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht