Vestigingsadres Den Haag

Een kantoor zonder hoge kosten

Wilt u graag een eigen kantoor, maar schrikt u van de vele kosten die hierbij komen kijken? Dan kunt u kiezen voor een vestigingsadres in Den Haag. U heeft dan een prachtig kantoor, maar de kosten zijn stukken lager dan bij een fysiek kantoor. Dit is de ideale oplossing als u uw werk als zzp’er graag gescheiden wilt houden van privé. U kunt in alle rust werken bij ons flexibele kantoor in Den Haag.

De mogelijkheden die wij bieden

Wilt u graag een vestigingsadres in Den Haag? Dan bieden wij u twee mogelijkheden aan. U kunt kiezen voor een:

 • Groen vinkje Virtueel kantoor. U kunt hier al uw post laten bezorgen op het vestingsadres. Wij zullen voor u de brieven en pakketjes doorsturen. Ook kunnen wij de telefoon voor u beantwoorden. U kunt dit type kantoor vergelijken met een postadres. U huurt hier dus geen ruimte.
 • Groen vinkje Servicekantoor. Ook hier kunt u de post laten bezorgen, maar u kunt ook gebruikmaken van onze kantoorruimtes. Wilt u in alle rust klanten ontvangen en vergaderen in Den Haag? Dat biedt het servicekantoor de oplossing. U kunt bij ons ook apparatuur huren zoals een beamer. Wij kunnen ook de catering verzorgen.

Kies voor een vestigingsadres in Den Haag

Als u voor een vestigingsadres kiest, dan kunt u in alle rust genieten van alle gemakken van een eigen kantoorruimte tegen een zeer scherpe prijs. Wij kunnen u in Den Haag het volgende aanbieden:

 • Groen vinkje Kantoorruimtes vanaf 18 m2
 • Groen vinkje Vergaderruimtes in Den Haag
 • Groen vinkje Wij kunnen de telefoon beantwoorden
 • Groen vinkje U kunt gebruik maken van onze extra service zoals het huren van een flip over bij ons vestingsadres
 • Groen vinkje Wij kunnen uw brieven en pakketjes doorsturen naar uw privéadres

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Bent u op zoek naar een vestigingsadres? Maak dan gebruik van onze expertise. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 070-8209931 of via de e-mail op info@addmail.pro. Onze collega’s staat u graag te woord en helpen u waar kan. Wij helpen u als het gaat om uw vestigingsadres in Den Haag.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha