Vestigingsadres Deventer

Een eigen kantoor in Deventer binnen handbereik

Ondernemers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de winst te optimaliseren, kosten te drukken en natuurlijk markt te vergroten. Wanneer je graag landelijk wilt opereren kan het hebben van meerdere vestigingen een groot voordeel zijn. Fysieke kantoren huren brengt echter veel kosten met zich mee. Met de dienst vestigingsadres in Deventer van ADD Business Point kan je je bedrijf gemakkelijk en voordelig vestigen in Deventer óf op één van de andere 30 locaties in Nederland en betaal je niet hoge huurkosten. Is het nodig voor jouw bedrijf om een flexruimte in het kantoor van jouw vestigingsadres in Deventer te huren? Dat kan met de flexkantoren die je per uur, dagdeel of dag kunt huren. Hierdoor heeft jouw klant het gevoel dat jij hier echt gevestigd bent, terwijl jij normaliter ergens anders werkt. De dienst Vestigingsadres in Deventer is ook uitermate geschikt wanneer jij als zzp’er graag werk en privé gescheiden wilt houden!

Het voordelige en professionele vestigingsadres in Deventer

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel vestigingsadres in Deventer hebben wij de volgende opties voor je:

 • ADD Business Point Service Kantoor in Deventer. Laat je post bezorgen en maak gebruik de flex kantoorruimtes op ons adres in Deventer. Ook wanneer je op zoek bent naar een flexwerk of vergaderruimte kan je met het service kantoor in Deventer uitstekend uit de voeten.
 • ADD Business Point Virtueel kantoor in Deventer. Met een virtuele kantoordienst kan jij jouwbrieven en pakketjes bij ons in Deventer laten bezorgen. 24 uur per dag, 7 dagen per week kan je vervolgens je post ophalen. Bij deze dienst kan je helaas niet je adres ook voor het KVK op het adres vestigen. Hiervoor dien je gebruik te maken van de service kantoor dienst. Een vitueel kantoor in deventer is te vergelijken met een postadres. Indien wenselijk kan je deze dienst aanvullen met bijvoorbeeld onze telefoonbeantwoording in Deventer.

Een professioneel vestigingsadres in Deventer

Ben jij ook al flexibel aan het werken? Kies dan voor een vestigingsadres in Deventer. Werk in alle rust en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten in Deventer.

Wij bieden jou de volgende faciliteiten:

 • De mogelijkheid een kantoorruimte te huren van 20m2 per uur, dagdeel of dag.
 • Extra service zoals het huren van een beamer of flip-over
 • Postdiensten
 • Telefoonbeantwoordingsdiensten
 • Mogelijkheden voor catering
 • Bemande receptie

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een vestigingsadres in Deventer!

Heb jij nog vragen over een vestigingsadres in Deventer? Of wil je graag direct en vrijblijvend een offerte ontvangen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend een online offerte op. Liever persoonlijk contact? Wij zijn te bereiken op 0570- 744 034 of via e-mail deventer@addmail.pro. Voor een vestigingsadres in Deventer ben jij bij ons aan het juiste adres.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha