Vestigingsadres Dordrecht

Een stuk betaalbaarder

Bent u op zoek naar een representatief vestigingsadres in Dordrecht? Kijk dan eens naar het mooie aanbod van ADD Business Point. Vanuit onze kantoorruimte geniet u alle voordelen van een eigen kantoor, maar dan een stuk betaalbaarder. U houdt hiermee tevens uw privé- en werkzaken goed gescheiden. In tegenstelling tot wanneer u uw woonadres opgeeft als inschrijfadres. Zoekt u naar een adres in Dordrecht waar u uw zakelijke post op kunt blijven ontvangen na het sluiten van een vestiging? Ook dan is een vestigingsadres bij ons de oplossing. Neem contact met ons op of reserveer direct uw vestigingsadres in Dordrecht.

Wat is een vestigingsadres in Dordrecht precies?

Een vestigingsadres van ADD Business Point kunt u precies zo vormgeven dat het aan al uw wensen voldoet. Zoekt u enkel een adres voor uw postzaken? Dan is een virtueel kantoor wat u zoekt. Ook geniet u met deze optie van telefoonbeantwoording. Heeft u behoefte aan een daadwerkelijke kantoorruimte in Dordrecht? Kies dan voor een service kantoor. Dan kunt u ook gebruik maken van onze kantoorruimtes, de beamers, whiteboards en catering.

Een vestigingsadres biedt vele voordelen

Heeft u in Dordrecht behoefte aan een betaalbare en representatieve kantoorruimte? Waar u tevens uw postzaken kunt onderbrengen? Kies dan voor een vestigingsadres van ADD Business Point. Via deze oplossing:

  • Houdt u uw privé- en bedrijfszaken gescheiden
  • Verwerken wij uw postzaken precies zoals u wenst
  • Is uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar voor uw klanten
  • Kunt u extra diensten zoals beamers en whiteboards huren
  • Geniet u van alle voordelen van een fysiek kantoor, maar goedkoper

ADD Business Point staat in Dordrecht voor u klaar

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? U bereikt ons via telefoonnummer 078-7440142 en e-mailadres dordrecht@addmail.pro. Bovendien, als u nu direct uw vestigingsadres in Dordrecht reserveert, dan is dat binnen 24 uur geregeld!