Vestigingsadres Emmen

Uw betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een vestigingsadres in Emmen? Reserveer deze dan via ADD Business Point, uw betrouwbare partner in flexibele kantooroplossingen! Via ons krijgt u in Emmen de beschikking over een vestigingsadres dat u kunt gebruiken voor de inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, maar waar u tegelijkertijd een zeer scherpe prijs voor betaalt. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? We vertellen u er hieronder graag alles over.

Volledige flexibiliteit

Als u kiest voor een vestigingsadres via ADD Business Point, dan zult u gemakken van ongekende flexibiliteit ervaren. U kunt in Emmen namelijk kiezen voor een minimalistische oplossing, maar ook voor talrijke extra’s. Kijkt u maar eens mee naar de opties die wij u bij uw vestigingsadres in Emmen kunnen aanbieden:

  • Kantoor- en spreekruimtes
  • Flexplekken
  • ICT-oplossingen
  • Een telefoonnummer en telefoonbeantwoording
  • Postverwerking

Maar hiermee zijn we er nog niet. Want ook het gebruik van whiteboards, beamers en een receptioniste op afstand behoren tot de mogelijkheden!

Een ideale optie in Emmen

Een vestigingsadres van ADD Business Point is ideaal voor beginnende en kleine ondernemingen. Ga maar na: u kunt werk en privé volledig gescheiden houden, maar betaalt niet de torenhoge huur die u bij reguliere kantoorgebouwen in Emmen vaak wel kwijt bent. Een centraal gelegen servicekantoor begint bij ons al bij €75,- per maand. Bovendien zit u bij ons niet vast aan langlopende contracten. Een fijne gedachte, toch?

Reserveer uw vestigingsadres in Emmen!

U begrijpt: als u op zoek bent naar een vestigingsadres is er geen enkele reden om niet voor ADD Business Point te kiezen. Spreekt het bovenstaande u aan? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u via telefoonnummer 053-8200936, of door een mailtje te sturen naar emmen@addmail.pro. Een gepersonaliseerd vestigingsadres in Emmen vindt u bij ADD Business Point!