Vestigingsadres Lelystad

Vestigingsadres in Lelystad

Wil jij je bedrijf vestigen in Lelystad? Dan is het vestigingsadres in Lelystad van ADD Business Point voor jou de oplossing. Jouw bedrijf krijgt een professionele uitstraling met een officieel en zakelijk pand, zonder de hoge lasten te dragen van een eigen kantoor. Op de locatie van ons vestigingsadres in Lelystad kan jij, indien nodig, één van onze kantoorruimtes boeken. Deze ruimtes zijn te huur per uur. Hierdoor profiteer je van alle voordelen van een eigen kantoor, tegen een zeer betaalbare prijs.

Wanneer je je bedrijf wilt vestigen, kan het een bewuste keuze zijn dit niet te doen op een privé adres. Met een vestigingsadres in Lelystad hou jij jouw privé- en werkzaken uitstekend gescheiden. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de zakelijke post op het vestigingsadres in Lelystad te ontvangen! Maar onze service gaat nóg verder. Wij denken graag met jou mee om ondernemen zo leuk mogelijk te maken. Neem snel contact op met één van onze medewerkers óf vraag direct een offerte op maat.

De mogelijkheden van een vestigingsadres in Lelystad

Of je enkel een adres voor jouw postzaken zoekt, of behoefte heeft aan een daadwerkelijk fysiek kantoor in Lelystad: ADD Business Point biedt de juiste diensten die voor jou als ondernemer in Lelystad de oplossing zijn. Een vestigingsadres van ADD Business Point kan geheel aangepast worden aan jouw bedrijf, vraagstuk, wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de optie van professionele telefoonbeantwoording. Of het huren van apparatuur voor presentaties en catering. Wij bieden een allround dienstverlening aan om het jou als ondernemer makkelijk te maken!

De voordelen van een vestigingsadres op een rij

Een betaalbare en representatieve kantoorruimte, dat is waar ADD Business Point jou mee van dienst kan zijn. De voordelen van een vestigingsadres in Lelystad voor jou op een rijtje:

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Overzichtelijke verwerking van alle postzaken
 • Een goede telefonische bereikbaarheid van jouw onderneming
 • Mogelijkheden tot het flexibel afnemen van extra diensten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag nu een vestigingsadres in Lelystad aan!

Interesse in een vestigingsadres in Lelystad? Of wellicht nog wat informatie nodig? Bel ADD Business Point op telefoonnummer 0320 820 388 en wij vertellen graag meer over de mogelijkheden in Lelystad.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Lelystad
T: 0320 820 388
Het Ravelijn 3
8233 BR Lelystad
lelystad@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht