Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Kies voor ongeëvenaard maatwerk!

7 Wilt u zich als ondernemer inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en bent u om die reden op zoek naar een vestigingsadres? Of beschikt u al over een vestigingsadres, maar wilt u uw onderneming graag uitbreiden met een andere fysieke locatie? Bijvoorbeeld om ook daar op professionele wijze klanten te kunnen ontvangen of bedrijfspresentaties te kunnen organiseren? Maar heeft u niet de behoefte om ergens voor langere tijd aan vast te zitten? Dan heeft u met ADD Business Point uw perfecte partner gevonden! Als geen andere aanbieder van vestigingsadressen hebben wij maatwerk zeer hoog in het vaandel staan. Op basis van uw specifieke wensen kunnen wij altijd een ideaal vestigingsadres aanbieden. Door heel Nederland. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan via onze site of door even te bellen met 053-8200936. Heeft u eerst behoefte aan wat meer informatie over het hoe en wat van een vestigingsadres van ADD Business Point? Lees dan snel verder!

Talloze uitbreidingsmogelijkheden

De meeste ondernemers geven er de voorkeur aan om werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden. Geldt dit ook voor u? Maar wilt u uw onderneming wel registreren in het handelsregister van de Kamer van Koophandel? Dan heeft u een zakelijk vestigingsadres nodig. Hierbij geldt de regel dat het alleen mogelijk is om een locatie als vestigingsadres te gebruiken als daar daadwerkelijk uw bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Dat betekent overigens niet dat u hier permanent aanwezig hoeft te zijn. Maar het betekent wel dat u als ondernemer de mogelijkheid moet hebben om op het vestigingsadres aanwezig te zijn en dit als werklocatie te gebruiken. Om deze reden is het erg belangrijk dat een vestigingsadres helemaal is afgestemd op uw specifieke voorkeuren. En dit is precies waar wij in uitblinken. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vestigingsadres met:
  • Kantoorruimtes
  • Flexplekken
  • Vergader- en presentatieruimtes
  • Telefoonsystemen (ook een receptioniste op afstand)
  • Beamers, whiteboards en zelfs catering
8Voor slechts € 75,- per maand heeft u al de beschikking heeft over een basaal vestigingsadres (dat u dus vervolgens helemaal naar eigen behoefte kunt uitbreiden). Een betere deal zult u niet snel vinden! Wij horen u denken: ‘dat klinkt wel heel voordelig, dat zal wel betekenen dat ik hoge administratie- en borgkosten moet betalen en een langlopend contract moet tekenen’. Niets is minder waar! Wij rekenen namelijk geen borg of inschrijfkosten. En net als onze locaties zijn ook onze overeenkomsten zeer flexibel, want maandelijks opzegbaar!

Postverwerking

Veel hedendaagse ondernemers zijn graag niet gebonden aan een vaste locatie. Tegelijkertijd willen ze wel volledig op de hoogte blijven van alle belangrijke postzaken. Wilt u met een vestigingsadres officieel geregistreerd zijn en werk en privé gescheiden houden? Maar verwacht u tegelijkertijd niet permanent op uw vestigingsadres aanwezig te zijn? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om ons uw post te laten verwerken. Ook hierbij hanteren wij maatwerk: wilt u bijvoorbeeld uw post direct digitaal ontvangen via een beveiligde verbinding? Moet uw post toegevoegd worden aan uw eigen documentarchief? Of wilt u gewoon dat wij deze bewaren totdat u het zelf komt ophalen? Allemaal geen enkel probleem bij ADD Business Point. Overigens moet een vestigingsadres niet verward worden met een postadres (of virtueel kantoor). Hier kunt u hieronder meer over lezen.

Het verschil met een virtueel kantoor of postadres

Een vestigingsadres is niet hetzelfde als een virtueel kantoor (of postadres). Staat u met een vestigingsadres al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? En heeft u niet de behoefte om uw onderneming verder uit te breiden met een nieuwe fysieke vestiging? Maar wilt u wel graag (zakelijke) post kunnen ontvangen op een bepaalde locatie? Dan is een virtueel kantoor van ADD Business Point voor uw situatie uitermate geschikt. Ook deze vindt u bij ons verspreid over heel Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Neem voor meer informatie hierover eens contact op met onze klantvriendelijke medewerkers. Daarvoor gebruikt u onderstaande contactgegevens.

Samengevat

We zetten graag nog eens voor u op een rijtje waarom u er zeker geen spijt zult krijgen als u in zee gaat met ADD Business Point. Wij staan voor:
  • Maatwerk dankzij talloze extra opties
  • Zeer scherpe tarieven
  • Flexibele contracten
  • Servicegerichte en kundige medewerkers
  • Vestigingen door het hele land

Vestigingsadres nodig? We horen het graag!

U begrijpt: voor een betaalbaar en volledig naar eigen behoefte in te richten vestigingsadres moet u bij ADD Business Point zijn. Maar ook voor bijvoorbeeld een postadres kunt u probleemloos bij ons terecht. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte voor een vestigingsadres aanvragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 053-8200936. Een mailtje sturen mag naar sales@addmail.pro. U beschikt vervolgens razendsnel over uw eigen vestigingsadres!