Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtual office Almere

Wat is virtual office?

Virtual office is een Engelse term die letterlijk ‘kantoor op afstand’ betekent. Het staat voor een kantoor dat gehuurd kan worden in bijvoorbeeld in Almere. Door gebruik te maken van virtual offices bespaart u dan dus op reiskosten en reistijd. Wij hebben virtual offices door heel Nederland en deze kantoren beschikken over telefoon­ en internetaansluitingen. U kunt dus gelijk aan de slag, zonder extra kosten voor mobiel internet en dergelijke.

Voor wie is een virtual office geschikt?

Een virtual office is ideaal als u een tijdelijk project hebt, waarbij werknemers tijdelijk bij u in dienst zijn. Met name als uw bestaande kantoor niet voldoende plaats biedt voor deze tijdelijke krachten of wanneer zij ver van het bestaande kantoor wonen. Een virtual office in Almere kan ook heel handig zijn als u een bedrijf heeft dat geen vast kantoor heeft, bijvoorbeeld omdat u voor u klanten veel onderweg bent. Juist dan biedt virtual office in Almere de mogelijkheid om en vanuit Almere en op verschillende plekken in Nederland toch in een kantoor te kunnen werken tussen uw klantenbezoeken door.[/vc_column_text][vc_single_image image="4931" img_link_target="_self" img_size="550 × 367"][vc_column_text]

Hoe werkt virtual office?

U kunt vooraf vastleggen op welke locatie of locaties u een virtual office wilt gebruiken. Ook de periode kunt u vooraf aangeven. U kunt meerdere virtual offices tegelijk huren, waardoor u altijd een kantoor binnen handbereik heeft.

Mogelijkheden van virtual office.

Een virtual office kunt u gebruiken als standaard kantoor voor werknemers om administratieve of computerwerkzaamheden uit te voeren. Ook kunnen virtual offices voorzien zijn van vergaderruimtes of kleinere meetingsruimtes, waar u bijvoorbeeld klanten kunt ontvangen. Het is mogelijk om gebruik te maken van whiteboards, flipovers en beamers.

Interesse in virtual office?

Neem contact met ons op en we gaan met u in overleg over de invulling van uw virtual office in Almere of op onze andere locaties. Op deez site kunt u direct een offerte aanvragen maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 036 ­ 820 1201.[/vc_column_text][vc_single_image image="4896" img_link_target="_self" img_size="582 × 388"][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]