Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Een kantoor voor een lage prijs

Zoekt u een virtual office in Amersfoort? Dan bent u bij ADD Business Point aan het juiste adres. Als u voor een virtual kantoor bij ons kiest, heeft dat vele voordelen. Zo krijgt u een eigen postadres zodat u werk en privé strikt gescheiden kunt houden. Geïnteresseerd in deze office? Neem dan gerust contact met ons op in Amersfoort.

Uw virtual office in Amersfoort

Wilt u als ondernemer graag werk en privé gescheiden houden? Dan kunt u ervoor kiezen om bij ADD Business Point een eigen postvak te nemen. Daar kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij. Maar onze service voor een virtual kantoor biedt meer, namelijk:
  • Groen vinkje Wij kunnen uw post doorsturen naar het door u opgegeven privéadres
  • Groen vinkje De telefoon wordt voor u beantwoord
  • Groen vinkje U krijgt van ons een (inter)nationaal telefoonnummer voor uw office
  • Groen vinkje Wilt u naast een virtual office in Amersfoort ook een kantoorruimte huren? Ook dan is mogelijk bij ons
Wilt u uw bedrijf graag inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Dan is dat met een virtual office helaas niet mogelijk. Wilt u dit wel, dan kunt u kiezen voor onze servicekantoren. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op in Amersfoort.

Profiteer van onze goede service

Wij vinden het heel belangrijk dat u als klant tevreden bent. Uw eisen en wensen staan daarom ook centraal. Onze prijzen van een virtual office zijn scherp. Ons aanbod is ruimer dan alleen deze mogelijkheid. Bij ons in Amersfoort:
  • Groen vinkje Kunt u ook een office huren
  • Groen vinkje Kunt u een vergaderzaal huren
  • Groen vinkje Onze collega’s helpen u graag verder als u hulp nodig heeft
  • Groen vinkje Wij verhuren ook materialen zoals een beamer of flipover
  • Groen vinkje Catering tijdens een vergadering is mogelijk
  • Groen vinkje Met spoed is er altijd iemand te bereiken voor uw office

Geïnteresseerd? Bel ons gerust

Bent u geïnteresseerd in een virtual kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te informeren. U kunt ons bellen op 033-8200380 of een e-mail sturen naar info@addmail.pro. Wilt u graag weten wat een kantoor gaat kosten in Amersfoort? Wij maken voor u een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor een virtual office in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres![/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]