Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtual Office - Een eigen kantoor voor een lage prijs

Wilt u profiteren van alle voordelen van een virtual office in Amsterdam? Dan bieden de diensten van  ADD Business Point in Amsterdam uitkomst. Een virtual office in Amsterdam van ADD Business Point heeft vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld een eigen postadres zodat u werk en privé strikt gescheiden kunt houden. Geïnteresseerd in een virtual office? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op in Amsterdam op telefoonnummer 020-2622432.

Een virtual office in Amsterdam

Wilt u werk en privé gescheiden houden als ondernemer? Kies dan voor een eigen postvak van ADD Business Point in Amsterdam. Wij zorgen dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw postvak kunt. De service van een virtual office biedt meer, namelijk:
  • Uw post doorgestuurd naar het door u opgegeven privéadres
  • Uw telefoon wordt voor u beantwoord
  • U krijgt van ons een (inter)nationaal telefoonnummer voor uw office
  • Wilt u naast een virtual office in Amsterdam ook een kantoorruimte huren? Ook dan is mogelijk bij ons
Wilt u uw bedrijf graag inschrijven op dit adres bij de Kamer van Koophandel? Dat is binnen de virtual office dienst helaas niet mogelijk. Heeft u hiervoor wel een nadrukkelijke wens? Kiest u dan voor ons Service Kantoor in Amsterdam! Heeft u nog vragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via tel: 020-2622432 of amsterdam@addmail.pro

Profiteer van onze goede service

Uw eisen en wensen staan centraal in onze dienstverlening. De tarieven van een virtual office in Amsterdam zijn scherp. Daarnaast bieden wij u naast een Virtual Office nóg meer diensten:
  • U kunt ook een office huren
  • Een vergaderzaal huren is ook mogelijk
  • Onze collega’s helpen u graag verder als u hulp nodig heeft
  • Huur materialen zoals een beamer of flipover
  • Catering tijdens een vergadering is mogelijk
  • Indien er een spoedgeval is, is er altijd iemand te bereiken voor uw office

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een virtual office in Amsterdam? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken op 020-2622432 of via e-mail amsterdam@addmail.pro. Wilt u graag weten wat een Virtual Office in Amsterdam gaat kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor een virtual office in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres![/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Amsterdam Thomas R. Malthusstraat 1 1066 JR Amsterdam T: 020-2622432 E: amsterdam@addmail.pro[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]offertereserverenbezichtigengoogle maps[/vc_column_text][vc_separator][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]