Virtual office Bergen op Zoom

Virtual Office – Voordelen van een eigen kantoor voor een lage prijs

Wil jij profiteren van alle voordelen van een virtual office in Bergen op Zoom? Dan bieden de diensten van  ADD Business Point in Bergen op Zoom uitkomst. Een virtual office in Bergen op Zoom van ADD Business Point heeft vele voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld een eigen postadres zodat  werk en privé strikt gescheiden gehouden kunnen worden. Geïnteresseerd in een virtual office? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op in Bergen op Zoom op telefoonnummer 085-273 4994

 

Een virtual office in Bergen op Zoom

Werk en privé gescheiden houden als ondernemer? Kies dan voor een eigen postvak van ADD Business Point in Bergen op Zoom. Wij zorgen dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week bij jouw postvak kunt. Maar de service van een virtual office biedt meer mogelijkheden, namelijk:

 • Post doorgestuurd naar een opgegeven privéadres
 • Professionele Telefoon beantwoording voor jouw bedrijf
 • Een (inter)nationaal telefoonnummer
 • De mogelijkheid tot het huren van flexwerkruimtes

Graag je bedrijf inschrijven op dit adres bij de Kamer van Koophandel? Dat is binnen de virtual office dienst helaas niet mogelijk. Heb je hiervoor wel een nadrukkelijke wens? Kies dan voor ons Service Kantoor in Bergen op Zoom! Nog vragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via tel: 085-2734994 of bergenopzoom@addmail.pro

 

Profiteer van onze goede service

Jouw eisen en wensen staan centraal in onze dienstverlening. De tarieven van een virtual office in Bergen op Zoom zijn scherp. Daarnaast bieden wij naast een Virtual Office nóg meer diensten:

 • Het huren van een werkelijk kantoor
 • Een vergaderzaal huren is ook mogelijk
 • Onze collega’s helpen je graag als je hier behoefte aan hebt.
 • Huur materialen zoals een beamer of flipover

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Geïnteresseerd in een virtual office in Bergen op Zoom? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken op 085-2734994 of via e-mail bergenopzoom@addmail.pro. Wil je graag weten wat een Virtual Office in Bergen op Zoom gaat kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jou.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha