Virtual Office Capelle aan den Ijssel

Virtual office Capelle aan den ijssel

Wat is dat? Een Virtual Office?

Cloudoplossingen worden meer standaard dan uitzondering. Het fysiek ondernemen wordt steeds minder normaal. Dit komt allemaal door de ontwikkeling van de techniek. Dat maakt ook dat ondernemen vanuit een fysiek pand steeds minder noodzakelijk wordt. Geen grote dossiers en enorm veel mappen, maar een digitaal systeem die overal te benaderen is. Ook vanuit je virtual office in Capelle aan den Ijssel.

Een Virtual Office is letterlijk een kantoor op afstand. Je onderneemt waar en wanneer je maar wilt. Hetzelfde als dat je vanuit alle uithoeken van de wereld jouw documenten digitaal kunt benaderen. Indien noodzakelijk kan je een flexwerkruimte op je virtual office online reserveren. Hierdoor wordt ondernemen voordeliger dan in een tradioneel eigen kantoorgebouw.

Door te ondernemen vanuit een virtueel kantoor bespaart u geld in huur, reiskosten én reistijd. Er zijn diverse virtual office oplossingen van ADD Business Point die u zullen verrassen én waarvan u kunt profiteren. Zo zijn de ADD Business Point locaties zijn gevestigd door heel Nederland en deze beschikken over alle gewenste faciliteiten. Zo dus ook in het Virtual Office Capelle aan den Ijssel. De faciliteiten die standaard aanwezig zijn, zijn een telefoon, wifi, internetaansluiting, een bureau met comfortabele stoel en uiteraard de gewenste en zeker ook noodzakelijke koffie en thee. Het enige dat u hoeft te doen is in te pluggen én te werken.

Voor wie is een virtual office?

Of het nu gaat om een tijdelijk project waarin je samenwerkt met diverse partijen, of het inhuren van tijdelijke extra ruimte in verband met verbouwingen of verhuizingen. Een virtual office in Capelle aan den Ijssel biedt uitkomst. Uiteraard is een virtual office ook dé oplossing voor zzp-ers die normaliter vanuit huis werken. Met een virtual office, kunnen zij hun professionele uitstraling houden.

Het virtual office in Capelle aan den ijssel is tevens een uitstekende uitvalbasis, voor als u veel onderweg bent. ADD Business Point biedt u de mogelijkheid om op alle flexlocaties te werken in heel Nederland. Wat te denken van het gebruik van een virtual office tussen twee afspraken door. Nooit meer problemen van een druk café waar je je werk moet doen en discretie van een eigen kantoor terwijl je wacht op je volgende afspraak.

Capelle aan den Ijssel

Hoe werkt een virtual office in Capelle aan den Ijssel?

Online kunt u bij ons een ruimte reserveren op een gewenste locatie zoals het virtual office in Capelle aan den Ijssel. Hier kunt u tevens meerdere ruimtes of locaties tegelijkertijd reserveren. Het gemak van online reserveren op ieder moment van de dag.

Heeft u interesse in virtual office in Capelle aan den ijssel?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op, indien u interesse heeft in een virtual office in Capelle aan den Ijssel. Uiteraard mag u ook vragen om meer informatie. Wij zullen u helpen uw vraagstuk in te vullen. Uiteraard kunt u ook direct een online een offerte aanvragen. Prefereert u toch telefonisch contact? Bel dan met 085-2734994

3

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Capelle aan den IJssel
Kanaalweg 37
2903 LR Capelle aan den IJssel
T: 085 – 273 4994
capelleaandenijssel@addmail.pro

Direct een offerte op maatReserveer hier een ruimteVraag een bezichtiging aanBekijk deze locatie op de kaartLike us on FB

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha