Virtual office Deventer

Virtual Office in Deventer – professioneel en zakelijk kantoor binnen handbereik

Wil jij ook profiteren van alle voordelen van een virtual office in Deventer? De diensten en kansen van ADD Business Point in Deventer zullen je verbazen in kwaliteit en prijs. Met een virtual office in Deventer van ADD Business Point profiteer je van vele voordelen. Één van de voordelen is dat je werk en privé strikt gescheiden kunt houden. Wil je meer weten over een virtual office in Deventer? Lees dan verder of bel ons in Deventer op: 0570 744 034.

De mogelijkheden van een virtual office in Deventer

Werk en privé gescheiden houden is heel lastig als je bedrijf op je woonadres gevestigd is. Wil jij je werk en privé nog meer scheiden? Kies dan voor een eigen postvak van ADD Business Point in Deventer. Met onze postdienst kan jij 24/7 bij jouw postvak, kunnen wij je post doorsturen naar ieder gewenst privé adres, maar is er zelfs een mogelijkheid je post de digitaliseren. Ideaal wanneer je vaak in het buitenland bent en toch je belangrijke fysieke post wilt lezen en beantwoorden.

De voordelen van een virtual office in Deventer.

 • Jouw post doorgestuurd naar het door jou opgegeven privéadres
 • Jouw telefoon wordt altijd en professioneel beantwoord (zelfs als jij op vakantie bent)
 • Jij krijgt van ons een (inter)nationaal telefoonnummer voor jouw office
 • Wil jij naast een virtual office in Deventer ook een kantoorruimte huren? Ook dan is mogelijk bij ons

Met de virtual office in Deventer is het helaas niet mogelijk op je bedrijf bij het KvK op dit adres te vestigen. Heb jij hiervoor wel een nadrukkelijke wens? Kies dan voor ons Service Kantoor in Deventer! Vraag direct een offerte op via onze online offerteaanvraag. Je ontvangt dan binnen 5 minuten een offerte op maat in je e-mail. Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0570-744 034 of mail naar deventer@addmail.pro

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Deventer
Bergweidedijk 38
7418 AA Deventer
T: 0570-744034
E: deventer@addmail.pro

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha