Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een centrale plek voor uw post

Heeft u al eens gehoord van een virtual office in Dordrecht? ADD Business Point biedt deze aan. Wij leggen u graag uit wat zo’n virtual office precies is. U kunt dit concept het beste beschouwen als een postadres. Deze is gelokaliseerd in een representatief kantoor. Ontzettend goed voor uw naamsbekendheid in Dordrecht dus. U hoeft zelf uw post niet meer door te spitten, maar laat dit zorgvuldig doen door onze medewerkers. En het mooie is, u heeft binnen 24 uur al een virtual office in Dordrecht geregeld!

Een virtual office in Dordrecht geeft u meer tijd en ruimte

Voor elke ondernemer in omgeving Dordrecht biedt een virtual office enorm veel voordelen. Heeft u geen behoefte aan een eigen, prijzig kantoor? Waar moet uw post dan heen? Liever niet naar uw woonadres in Dordrecht. Dan is het lastig werk en privé gescheiden te houden. Laat uw postzaken door onze medewerkers verzorgen! Discreet, zorgvuldig en tijdig. Zij scannen deze in en sturen de post desgewenst (digitaal) naar u door. Ook in het buitenland! U kunt zelf ook 24/7 bij uw post terecht. Ook voor bedrijven die een vestiging gesloten hebben in deze regio, biedt een virtual office de mogelijkheid in contact te blijven met partners en klanten.

Een virtual office in een paar woorden

Een postadres biedt u onder andere het volgende:
  • Postverwerking
  • Postarchivering
  • Digitale postomgeving
  • Telefoonbeantwoording
  • Telefoonnummer (lokaal en (inter)nationaal)

Interesse in een postadres in Dordrecht?

Bent u al overtuigd van de vele voordelen? Reserveer dan nu direct uw virtuele kantoor. Heeft u vragen? Bel dan naar telefoonnummer 078-7440142 of mail ADD Business Point via e-mailadres dordrecht@addmail.pro. Wij vertellen u graag meer over ons virtual office in Dordrecht![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]