Virtual office Enschede

De ideale oplossing

Via ADD Business Point kunt u een betaalbaar virtual office in Enschede reserveren. U geniet daarbij van de vele voordelen die een fysiek kantoor u biedt, maar dan stukken voordeliger! Gebruik uw virtual office voor uw zakelijke post. Zo scheidt u uw bedrijfszaken van uw privé-adres. Tegelijkertijd biedt een virtuele kantoorruimte in Enschede u lokale naamsbekendheid. Dat betekent dus meer publiciteit en meer klanten/opdrachtgevers, zonder dat u daar een groot marketingbudget voor uit hoeft te trekken. Laat ons u meer vertellen over de mogelijkheden van een virtual office in Enschede.

Een virtual office in Enschede is meer dan een postbus alleen

Wij hebben al diverse ondernemingen mogen helpen aan een virtual office. Hierdoor hebben wij al enkele belangrijke redenen voorbij zien komen voor het reserveren van een virtueel kantoor. Soms is het handig een tijdelijke kantoorruimte te hebben. Bijvoorbeeld voor een marketingactie of kortdurend project. Maar ook als u uw vestiging in Enschede gaat sluiten, maar u nog wel post wilt blijven ontvangen. Een vestigingsadres van ons biedt dan uitkomst. Een andere veelvoorkomende reden is dat ondernemers graag hun privé-adres niet gebruiken voor zakelijke doeleinden. Reserveer een postbus bij ons! Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Of laat ons uw post inscannen en/of doorsturen. Bovendien kunt u bij ons tevens vergaderruimtes, beamers, whiteboards en ga zo maar door huren.

Diensten naast onze virtual office

Wilt u zoveel mogelijk diensten in Enschede onderbrengen? Kies dan in plaats van een virtual office voor een service kantoor. Deze biedt u:

  • Kantoorruimtes
  • Postverwerking
  • Telefoonnummers
  • Telefoonbeantwoording
  • Postomgeving en -archief

Laat ons u ondersteunen in Enschede

Benieuwd naar de mogelijkheden van een virtueel kantoor van ADD Business Point? Plaats dan nu uw reservering. Of geef uw vraag of verzoek aan ons door via 053-8200936 of enschede@addmail.pro. Dan vertellen wij u graag meer over de voordelen van een virtual office in Enschede.