Virtual office Rotterdam

Virtual Office in Rotterdam – Een eigen kantooradres voor een lage prijs

Ben jij op zoek naar een virtual office in Rotterdam? Dan zullen de diensten van ADD Business Point in Rotterdam jou uitkomst bieden. Door het afnemen van de virtual office dienst in Rotterdam, profiteer jij van vele voordelen. Zo kan je werk en privé gescheiden houden door een eigen zakelijke postadres met eigen postvak. Ook kan je op het adres van jouw bedrijf flexwerkruimtes huren voor het ontvangen van jouw klanten. Deze ruimtes betaal je alleen per uur, dagdeel of dag. Heb je nog vragen over een Virtual Office in Rotterdam? Bel ons op telefoonnummer 010-820 8998 en wij beantwoorden je vragen graag. Mailen kan uiteraard ook op rotterdam@addmail.pro

Waarom kiezen voor een virtual office in Rotterdam

Rotterdam is samen met Amsterdam het hart van de Randstad. Door je bedrijf hier te vestigen vergroot je je afzetmarkt aanzienlijk. Daarbij kan je de uitdrukkelijke wens hebben om werk en privé gescheiden houden als ondernemer. In dit geval kan je kiezen voor een virtual office in Rotterdam. Wij zorgen dat jij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij jouw postvak kunt. Maar de service van een virtual office biedt meer, namelijk:

 • Post doorgestuurd naar een opgegeven privéadres
 • Optioneel kan je kiezen voor telefoonbeantwoording
 • Jij krijgt van ons een (inter)nationaal telefoonnummer voor jouw bedrijf
 • Wil jij naast een virtual office in Rotterdam ook een kantoorruimte huren? Ook dan is mogelijk bij ons

Heb jij de wens je bedrijf te vestigen op ons adres bij de Kamer van Koophandel? Dat is helaas met de virtual office dienst niet mogelijk. Heb jij hiervoor wel een nadrukkelijke wens? Kiest dan voor ons Service Kantoor in Rotterdam!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wil jij graag meer weten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken op 010-8208998. Mailen kan ook op; rotterdam@addmail.pro. Of vraag gratis en vrijblijvend online een offerte op. Deze offerte heb je binnen 5 minuten in je mail staan.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Rotterdam
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
T: 010 – 820 8998
E: rotterdam@addmail.pro

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Alle diensten van ADD Business Point in Rotterdam